son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

“Lifetime TV” Yakında Türkiye’de! (Özel Haber)

  /  Özel Haber   /  “Lifetime TV” Yakında Türkiye’de! (Özel Haber)

“Lifetime TV” Yakında Türkiye’de! (Özel Haber)

A+E Network kanallarından olan “Lifetime”  kanalının, 26 Nisan 2016 tarihinden itibaren Türkiye’de şifresiz yayına başlayacağı duyuruldu. Açıklama; A+E Networks’un Avrupa, OrtaDoğu, Afrika yönetim müdürü Dean Possenniski ve MCD Medya başkanı Esra Oflaz Güvenkaya tarafından bugün (15 Mart 2016) gerçekleştirildi.

Lifetime

 

A+E Networks ve MCD Medya’nın işbirliği ile yayına başlayacak olan “Lifetime Türkiye”  kanalının reklam pazarlamasını ise; Fox Medya üstlenecek. Kanalda orjinal “LifeTime” programları, dizileri ve filmlerinin yanısıra; yerel programların ve formatların da yer alacağı belirtildi ve güzellik, yemek, moda, sağlık, popüler kültür, sosyal medya, müzik, sinema gibi konuları içeren, günlük bir sabah programı için Özge Uzun’la anlaşıldığı da açıklandı.

A+E Network adına  Dean Possenniski; kendilerinin Türkiye’deki ilk şifresiz kanalları olacak olan “Lifetime Türkiye” nin; gelişme stratejileri içinde önemli olduğunu ve MCD Medya ile ortaklık kurmaktan duydukları mutluluğu ifade etti.

Lifetime’ın; dünya genelinde; 110 bölgede, 11 farklı dilde, 150 milyondan fazla eve, yayınlarını ulaştırdığı belirtildi.

Kaynak:  “A+E Network launches Lifetİme in Turkey”
© Yeni Yeni Şeyler / T. Güner

Yorum Ekle