son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

CAN W’nin yeni albümü “Loco” çıktı!

  /  • Müzik   /  Müzik Haber   /  CAN W’nin yeni albümü “Loco” çıktı!

CAN W’nin yeni albümü “Loco” çıktı!

CAN W, “Loco” isimli albümünü müzik severlerin beğenisine sundu. Beş parçadan oluşan albüm Spotify, Apple Music, Deezer gibi platformlarda yerini aldı.

“Piyasanın aksine tek bir tarza bağlı kalmak yerine istediğim her tarzı yapıyorum”  diyerek, müzik yelpazesini daha da genişleterek çalışmalarına devam edeceğini ancak şuan en sevdiği tarzın Afro Trap olduğunu belirtti. CAN W, “Loco” albümünde iki Afro Trap parçanın yanı sıra Reggae, Drill ve Trap tarzlara da yer verdi.

Albümün prodüktörü Onur Cangürgel ( İstifa ) ise “Plak şirketimizden çıkan ilk albümün heyecanını hep beraber yaşıyoruz, tüm ekip olarak başaracağımıza inanıyoruz.” yorumunda bulundu.

Alt yapılarda İstifa, YirmiÜç ve Yusuf Alev isimleri yer alırken Loco isimli parçada CAN W‘ye VMO eşlik ediyor.

Peki CAN W Kimdir ?

CAN W 1993 yılının Mayıs ayında Kıbrıs/Lefkoşa’da dünyaya geldi. Çok küçük yaşta Türkiye’ye dönen CAN W, 2006 yılında kariyerine ilk adımını attı.  Çok uzun zaman underground müzik yaparak kariyerini güçlendiren CAN W, 2019 yılında arkadaşları ile birlikte Kare Sound Plak Şirketi’ni kurarak,  kariyerini profesyonel boyuta taşıdı. İstanbul/Güngören’de yaşayan W, hedefinin dünya çapında bir isim yaratmak olduğunu belirtti.

İlk başlarda Amerika’nın Batı Yakasındaki rapçileri, özellikle Tupac’ı ilham alarak müziğe başladığını söyleyen CAN W, günümüzde Avrupa müzik piyasasının
Amerika’dan hiç geri kalmadığını, Türkiye’nin de bu standartlara yaklaştığını ekledi.

Yorum Ekle