son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Maskara – Rüyalar ve Masallar (Albüm)

  /  • Müzik   /  Albüm   /  Maskara – Rüyalar ve Masallar (Albüm)

Maskara – Rüyalar ve Masallar (Albüm)

80’lerin hard rock müziğini Türkçe sözlü olarak günümüze taşıyan Maskara grubunun  yeni albümü “Rüyalar ve Masallar” tüm müzik market ve online digital platformlarda yayınlandı.  Kayıtları Nisan-Ağustos 2015 tarihleri arasında Serdar Öztop prodüktörlüğünde, Santral İstanbul stüdyolarında gerçekleşen albümün ilk klibi “Şeytan Topuklu Giyer” şarkısına çekildi ve online mecralarda yayınlanmaya başladı.

“Şeytan Topuklu Giyer”, “İki Yabancı”, “Melek”, “Şah Mat” ve “Rüyalar ve Masallar” isimli 5 şarkıdan oluşan albüm, DMS Müzik etiketiyle yayınlandı.

Maskara,  Emre Aliefendioğlu (Vokal),  Burak Acar (Gitar), Ahmet Ersin Çelik (Klavye) ve Cem Köroğlu (Davul) tarafından 2004 yılında kuruldu. 2008 yılındaki kendi isimli ilk albümlerinden “Çilekeş” ve “Kır Zincirlerini” isimli şarkılarına klip çekti. Grup, 2012 yılında ikinci albümleri “20oniki”den ise “Sana Bir Ben Lazım” isimli kliplerini müzikseverlerin beğenisine sundu. Genel soundunu 80’ler tarzı Türkçe sözlü rock/hard rock olarak tanımlayan grup, geçen süreç içerisinde birçok festival ve konser gibi etkinliklerde yer almıştır.

Yorum Ekle