son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Türkiye’nin ilk online televizyonu N10 TV, 1 Nisan’da Yayında! (Özel Haber ve Tanıtım Filmleri)

  /  Teknoloji   /  İnternet   /  Türkiye’nin ilk online televizyonu N10 TV, 1 Nisan’da Yayında! (Özel Haber ve Tanıtım Filmleri)

Türkiye’nin ilk online televizyonu N10 TV, 1 Nisan’da Yayında! (Özel Haber ve Tanıtım Filmleri)

Türkiye’nin ilk online televizyonu N10 TV’nin tanıtım filmi yayınlandı. Tanıtım filminde; Fatih Ürek, Levent Ülgen, Yosi Mizrahi gibi isimler ve N10 TV ailesi yer aldı. “Yeni Nesil Televizyon’’ sloganını kullanan kanal, medya dünyasına adım atmak için geri sayıma devam ediyor.

N10 TV, yayın akışı tam olarak açıklanmazken; tanıtım filminde yer alan Tansel Öngel, Ozan Osmanpaşaoğlu, Bora Cengiz ve Hakan Bilgin gibi isimlerle ufak ipuçları veriliyor. Tanıtım filminin müziğini oyuncu Deniz Gürzumar seslendirirken, Levent Sülün, Lale Cangal ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi filmde yer alan pek çok isim de kendisine eşlik ediyor. Tanıtım filminin yönetmen koltuğunda ise, ünlü dizi ve sinema yönetmeni Biray Dalkıran bulunuyor. Fotoğraf çekimleri ise; MehmetTurgut tarafından gerçekleştirildi.

01 Nisan 2016 itibariyle yayın hayatına başlayacak olan ‘’Yeni Nesil Televizyon’’ N10 TV;

www.n10.tv adresi üzerinden izlenebilecek.

 

Güncelleme Tarihi = 01.04.2016 00:10 Sitedeki sayacın tekrar ayarlanmasıyla, kanalın tam yayın saati belli oldu. 1 Nisan 2016 Cuma saat 20:10’da kanal yayında!

Güncelleme Tarihi = 01.04.2016 17:10 Sayaç güncellendi, açılış saati 22:10 olarak görünüyor.
© Yeni Yeni Şeyler / T. Güner

İnstagram üzerinden yayınlanan kısa tanıtım filmleri ise;

Yorum Ekle