son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Müzioon kanalları test yayınında! (Özel Haber)

  /  • Müzik   /  Müzik Haber   /  Müzioon kanalları test yayınında! (Özel Haber)

Müzioon kanalları test yayınında! (Özel Haber)

Türksat Kablo’dan yapılan duyuru ile; Müzioon adlı müzik kanallarının 1 Nisan 2016 itibariyle “Tele Dünya Temel Paket” ten iletilmeye başlandığı bildirildi. Test yayınına başlayan kanallardan; Müzioon Soft‘ta yerli ve yabancı slow şarkıların, Müzioon Hüzün‘de arabesk ve fantezi türünde şarkıların ve Müzioon Musix‘te ise; yerli ve yabancı pop ve rock şarkıların listede yer alacağı belirtildi. HD olarak yayın yapacak olan kanallardan; Müzioon Soft 147, Müzioon Hüzün 148 ve Müzioon Musix ise; 149. kanaldan Tele Dünya üzerinden, Temel paketten izlenebilecek.

Türksat Kablo’dan yapılan duyuru şu şekilde:

“Duygusal parçaların yeni adresi Müzioon Soft‘u* 147, birbirinden güzel arabesk eserlerin gün boyu sizlerle olacağı Müzioon Hüzün‘ü* 148 ve yerli yabancı karışık müziklerin yer aldığı Müzioon Musix* kanalını 149. kanaldan HD kalitesi ile 1 Nisan itibari ile izleyebilirsiniz. (*TEST yayınıdır.)
Saygılarımızla,
Bilgilerinize sunarız.”

Muzioon müzik kanalları, yine Tele Dünya üzerinden yayın yapan ve Vizioon Premier HD, Vizioon Premier 2 HD, Vizioon Aile HD, Vizioon Aile 2 HD, Vizioon Festival HD ve Vizioon Festival 2 HD’den oluşan, Vizioon sinema kanallarının kardeş kanallarıdır.
© Yeni Yeni Şeyler / T. Güner

Yorum Ekle