son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

N10 TV – Wohs Klat – 1.Bölüm (Tanıtım) (Cumartesi başlıyor!)

  /  • Televizyon   /  Program   /  N10 TV – Wohs Klat – 1.Bölüm (Tanıtım) (Cumartesi başlıyor!)

N10 TV – Wohs Klat – 1.Bölüm (Tanıtım) (Cumartesi başlıyor!)

“Kanıt Ateş Üstünde” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü yönetmen Biray Dalkıran, bir süre önce N10 TV ile bir talk show programı için anlaştığını duyurmuştu. Magazin kulislerini meşgul eden “Wohs Klat” adlı programın yayın tarihi 21 Mayıs Cumartesi olarak açıklandı.

Wohs Klat - 1.Bölüm Konukları

“Wohs Klat Nedir?” sorusuyla sosyal medya gündemini bir hayli meşgul eden program, ilan edildiği gün Twitter’da TT listesine girmeyi başarmıştı.  İlk bölüm konukları sır gibi saklanan programın yayın tarihi ve konuk listesi geçen akşam N10 TV’nin resmi hesaplarından duyuruldu. Aynı zamanda programın ünlü talk showcu Okan Bayülgen’in Dada adlı programıyla aynı gece yayınlanıyor olması yeni bir rekabetin doğacağına işaret ediyor. Kanalın yayınladığı “Wohs Klat” fragmanı ile birlikte yaptığı açıklama şöyle;

“Kimsenin ne anlama geldiğini bilmediği Wohs Klat ünlü yönetmen Biray Dalkıran’ın sunma çabası ile 21 Mayıs Cumartesi gecesi 24.10’da başlıyor! Wohs Klat’ın ilk bölümünde Dalkıran’a, hazırlandığı boks maçında karşısına istediği rakip ile TT listesini kitleyecek LDP Genel Başkanı Cem Toker, özel yaşamına dair sırları ve Biray Dalkıran hakkında ileri geri konuştuğu gizli çekim kaydıyla aktör gibi aktör Hakan Meriçliler, hiç susmasın isteyeceğiniz samimi adam, Kurtlar Vadisi’nin John Smith’i Levent Sülün, özel menemen tarifiyle Big Brother Türkiye’nin entrika kraliçesi Seda Gümüşçü, adonisleriyle olay yaratan Türkiye Fitness Şampiyonu Deniz Eke ve kendi sahalarında oynamanın avantajıyla N10 TV kurucuları, yönetmen Serkan Alben, oyuncu Sercan Alben ve yazar Serhan Alben misafir oluyor.  Wohs Klat ile ilgili tüm bilgilere N10 TV’nin sosyal medya hesaplarını takip ederek veya www.n10.tv adresinden ulaşabilirsiniz.”

Yorum Ekle