son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

“Eflatun TV” geliyor! (Özel Haber)

  /  Özel Haber   /  “Eflatun TV” geliyor! (Özel Haber)

“Eflatun TV” geliyor! (Özel Haber)

“Leyla ile Mecnun”, “Şubat”, “Ben de Özledim” gibi fenomen dizilerin ve “Polis”, “Güneşin Oğlu”, “Sen Aydınlatırsın Geceyi”, “Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi” ve  “İtirazım Var” gibi ödüllü filmlerin yapım şirketi olan Eflatun Film; 20 Mayıs 2016 tarihinde sosyal medya hesaplarından “Eflatun TV” logosunu “Yakında” ibaresiyle paylaştı.

Eflatun TV

Eflatun TV

Onur Ünlü, Orkun Ünlü ve Funda Alp’in kurucu ortakları olduğu Eflatun Film; “Görünen Adam” isimli yeni projelerini de bir süre önce duyurmuş; ancak yayınlanacağı kanal hakkında bir açıklama yapmaktan kaçınmıştı. Bu yeni projenin; Eflatun TV’nin ilk yapımı olacağını tahmin etmekteyiz.

Ayrıca; sosyal medyadaki Eflatun TV paylaşımından sonra; çeşitli nedenlerle bitirilen “Leyla ile Mecnun”, “Şubat” ve “Ben de Özledim” dizilerinin takipçileri de; yeni bölümlerin gelebileceğini düşünerek heyecanlandılar, hatta eski bölüm tekrarlarının da kanalın yayın akışı içerisinde yer almasını talep ettiler.

EfLAtunTV ile ilgili yeni gelişmeleri de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Güncelleme Tarihi = 09.06.2016 06:00 Son gelişmeler için: “Eflatun TV” hakkındaki tüm gelişmeler! adlı özel haberimizi okuyabilirsiniz.

© Yeni Yeni Şeyler /  T. M. Güner

 

Yorum Ekle