son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

“Eflatun TV” hakkındaki tüm gelişmeler! (Özel Haber)

  /  Teknoloji   /  İnternet   /  “Eflatun TV” hakkındaki tüm gelişmeler! (Özel Haber)

“Eflatun TV” hakkındaki tüm gelişmeler! (Özel Haber)

Onur Ünlü, Orkun Ünlü ve Funda Alp’in kurucu ortakları olduğu Eflatun Film’in yeni projeleri “Eflatun Tv”yi, “Eflatun TV” geliyor!” adlı haberimizde sizlere daha önce duyurmuştuk. Bunun ardından, kısa süre içerisinde “Eflatun Tv” projesi ile ilgili pek çok gelişme yaşandı. Şimdi; bu gelişmelere sırasıyla bir göz atalım:

Öncelikle; 28 Mayıs 2016 tarihinde sosyal medya hesaplarından “Yakında” ibareli “Eflatun TV” logosunun revize edilmiş hali paylaşıldı.

Eflatun tv - logo

Eflatun tv – logo

Ardından; 1 Haziran 2016 tarihinde “Eflatun Tv Yakında” başlığıyla son derece ilginç bir tanıtım videosu yayınlandı. Tanıtım videosunu, haberimizin üst kısmından izleyebilirsiniz. 3 Haziran 2016 tarihinde ise; “Yayındayız” duyurusuyla birlikte, Youtube kanalından süreleri 16 saniye ile 2 dakika 20 saniye arasında değişen kısa, komik ve ilginç videolar paylaşılmaya başlandı. 6 Haziran 2016 tarihinde ise; “Eflatun Tv” projesinin ilk dizisi olan “Görünen Adam” dan, farklı görseller paylaşıldı.

Eflatun Tv’nin, Youtube kanalı üzerinden izlenen N10 TV gibi bir internet televizyonu mu olacağı,yoksa Youtube kanalının bu projenin bir aşaması mı olduğu ve dizinin sadece internet üzerinden mi izleneceği gibi pek çok soru cevap bekliyor.

Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

© Yeni Yeni Şeyler /  T. Güner

Yorum Ekle