son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Süper Lig, 5 Sezon Daha Digiturk’te! (Özel Haber)

  /  Teknoloji   /  İnternet   /  Süper Lig, 5 Sezon Daha Digiturk’te! (Özel Haber)

Süper Lig, 5 Sezon Daha Digiturk’te! (Özel Haber)

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve gelecek 5 sezonu kapsayan, Süper Lig ve 1.Lig medya hakları ihalesi 21 Kasım 2016 Pazartesi günü gerçekleşti. Sadece Digiturk ve Turkcell’in teklif verdiği ihaleyi; D paketine verdiği yıllık 500 milyon dolar artı KDV teklifiyle Digiturk kazandı. Paketlerin içeriği şu şekilde;

A Paketi: Süper Lig maçlarının tamamının canlı yayını ve yayınları uluslararası kuruluşlara pazarlama hakkı.
B Paketi: 1. Lig’in yayın ve isim hakkı ile Süper Lig’deki 9 maçın geniş özeti.
C Paketi: Görüntülerin cep telefonu ve internet gibi mobil yayın hakları.
D Paketi: A, B ve C paketlerindeki tüm yayın haklarının tamamı.

Böylece; 2021-2022 sezonu sonuna dek “Spor Toto Süper Lig” maçları sadece Digiturk’te olacak. İhalenin ardından beIN MEDIA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Nasser Al-Khelaïfi yaptığı açıklamada şöyle seslendi:

“Spor Toto Süper Lig yayın haklarını bir kez daha tek yayıncı olarak elde etmiş olmaktan gururluyuz. Bu, Türkiye’de bugüne dek spora yapılmış en büyük yatırım. Digiturk’ün yenilikçi yayıncılık anlayışını beIN MEDIA GROUP’un küresel tecrübe ve uzmanlığıyla daha da geliştirmek için sabırsızlanıyoruz. Önceliğimiz, abonelerimiz ve Süper Lig’i takip eden futbolseverlere ileri teknoloji ile en kaliteli hizmeti sunabilmek. Türkiye’ye ve Türkiye futboluna inanıyoruz. Hem Digiturk hem de Türk futbolu için yeni bir dönemi başlatıyor olmak bizim için son derece heyecan verici.”
Digiturk Gelenek Devam Edecek

Digiturk Gelenek Devam Edecek

 

beIN MEDIA GROUP CEO Vekili, Digiturk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Yousef Al Obaidly ise, yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi:
“Bu özel günde, Digiturk’ün hizmet kalitesini artırma yönünde yeni projeler hayata geçirmek gibi önemli bir sorumluluk almış bulunuyoruz. beIN MEDIA GROUP olarak en önem verdiğimiz husus Digiturk’ün yayın kalitesini güçlendirmek ve yenilikçi yaklaşımımızı sürdürerek abonelerimize en iyi içerik ve teknolojiyi sunabilmek. Şimdiye dek olduğu gibi bundan sonra da futbolseverlere en iyi ve en son teknolojiyi sunarak, futbol izlemekten alınan zevki en üst noktaya taşıyacağız. Türkiye Futbol Federasyonu’na ve Kulüpler Birliği’ne bu başarılı ihale süreci için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu süreçte Kulüpler Birliği, ihaleye katılanları fiyatın yükseltilmesi yönünde teşvik ederek; ligin değerinin artışına katkı sundu. Bu çerçevede, önümüzdeki dönemde bizim de Kulüpler Birliği koordinasyonunda kulüplerimizden yoğun iş birliği beklentimiz artıyor.”
İhalenin sonuçlanmasının ardından “Gelenek Devam Edecek” sloganını da kullanmaya başlayan Digiturk, bu sloganla bir tanıtım filminide yayınlamaya başladı.

© Yeni Yeni Şeyler /  T. Güner

Yorum Ekle