son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Dondurmacı Oyunu Oynamaya Ne Dersiniz?

  /  Teknoloji   /  Android   /  Dondurmacı Oyunu Oynamaya Ne Dersiniz?

Dondurmacı Oyunu Oynamaya Ne Dersiniz?

Android işletim sistemine sahipseniz ve oynarken güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar arıyorsanız, farklı firmalar tarafından geliştirilen dondurma üretip satma türündeki oyunlara yönelebilirsiniz. Kısa süreli alışma devresinden sonra bağımlılık yapan böyle oyunların bazıları, dikkat ve beceri geliştirmesi dolayısıyla da oynanabilir. Birbirinden güzel dondurmacı oyunu çeşitlerinden bakalım hangisi daha çok hoşunuza gidecek?

 Aslan Max’ın Fabrikası

Çok kapsamlı bir dondurmacı oyunu olan Aslan Max’ın Fabrikası’nda, Max ve arkadaşlarının kurduğu dondurma fabrikasında en güzel ve lezzetli dondurmaları yapmaya çalışacaksınız.

Meyve ve meyve ağaçlarını dondurmalarınızın tadını farklılaştırmak için yetiştirmeniz gereken oyunda en çok süt veren inekleri satın alarak kamyon ve kamyonetlerle dondurma siparişi veren yerlere dağıtım yapmanız da gerekli.

Günlük görevlerle ve multiplayer desteği sayesinde daha da eğlenceli hale gelen oyunu dondurma yapma oyunu severlere tavsiye ederiz.

Aslan Max’ın Fabrikası Dondurma Oyununu indirmek için:

ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calide.maxdondurmafabrikam&hl=tr

IOS: https://itunes.apple.com/tr/app/aslan-max-n-fabrikas/id1123540684?mt=8

Ice Cream

Yaz gelmeden dondurma sezonunu başlatmak ister misiniz? O halde dondurma dükkanınıza gelen müşterilere, istedikleri dondurmaları en hızlı şekilde hazırlayıp onları mutlu edin. Giderek zorlaşan aşamaları sayesinde iyice çekişmeli hale gelen oyunda 100’den fazla bölüm bulunuyor. Kırdığınız rekorları internet üzerinden herkese gösterebileceğiniz Ice Cream’de kendinizi gerçek bir dondurmacı gibi hissedeceksiniz.

Beach Ice Cream Delivery

Tamamen üç boyutlu bir dünyada geçen Beach Ice Cream Delivery oyununda, şehri dolaşarak dondurma satan bir dondurmacıyı kontrol edeceksiniz. Oyunda ilerledikçe ve daha fazla puan topladıkça sahip olduğunuz dondurmacı bisikletini yenileyerek geliştirebilmenize imkan tanıyan oyun kaliteli grafikleri ve sürükleyici oynanışıyla dikkat çekiyor. Bütün mobil cihazları destekleyen bu dondurmacı oyununu, isterseniz Android işletim sistemli televizyonlarda da oynayabilirsiniz.

My Ice Cream Maker – Food Game

Evinizde kendi dondurmanızı hazırlamak sonra da afiyetle yemek ister misiniz? O halde, My Ice Cream Maker – Food Game tam size göre. Dondurma yapmanın tüm aşamalarını adım adım görmenizi ve oynamanızı sağlayan yapımda, hazırladığınız dondurmaları istediğiniz aromalarla lezzetlendirip yemeden önce dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Yaptığınız dondurmaları Facebook üzerinden arkadaşlarınızla da paylaşabilir, onların, dondurmanızla ilgili düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Ice Cream Maker Crazy Chef

Acele edin, müşteriler dondurma bekliyor! Ice Cream Maker Crazy Chef oyununda, buzluktaki buzları mikser aracılığıyla kırıp çeşitli şekillerde lezzetlendirmeniz ve bu şekilde hazırladığınız dondurmaları müşterilere satmanız gerekiyor. Müşterilerin istedikleri dondurmaları 18 farklı lezzet ve 20’den fazla dondurma kabı aracılığıyla sunarak onları memnun etmeye de çalışacaksınız. Müşterilerinizin Mutluluk-Metre’lerini takip ederek başarınızı kolayca görebilirsiniz. Oyundaki galeri sayesinde hazırladığınız dondurmaların görüntülerini saklayabilir, daha sonra arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yorum Ekle