son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

FOX – Dayan Yüreğim (1.Bölüm Tanıtımı) (Cuma başlıyor!)

  /  • Televizyon   /  Afiş   /  FOX – Dayan Yüreğim (1.Bölüm Tanıtımı) (Cuma başlıyor!)

FOX – Dayan Yüreğim (1.Bölüm Tanıtımı) (Cuma başlıyor!)

FOX’ un yeni dizisi “Dayan Yüreğim”  ; 3 Şubat 2017 Cuma saat 20:00’de izleyicilerle buluşacak. Başrollerini Ece Uslu, Cansel Elçin, Berk Atan ve Nilay Deniz’in paylaştığı dizinin yapımını Endemol Shine Türkiye, yapımcılığını ise; H.Hakan Eren ve Gökhan Tatarer üstleniyor.

Dayan Yüreğim

“Dayan Yüreğim”‘de ayrıca Ege Aydan, Bora Akkaş, Didem İnselel, Tuncer Salman, Bengi Öztürk, Aydan Koptur, Ferit Kaya, Korel Cezayirli, Bülent Alkış, Özlem Maden, Mehmet Aslan, Miray Akay ve Brad Berke Bayrak da rol alıyorlar. Senaryosu; Serap Gazel tarafından kaleme alınan dizinin, yönetmenliğini ise; Deniz Çelebi Dikilitaş üstleniyor.

Dizinin 1.bölümünün özeti ise kısaca şöyle: “Elvan bir yandan mahalle polikliniğinde çalışmakta diğer yandan pazarcılık yapan kocasının işlerine yardım etmektedir. Elvan’ın kocası Tahir, alkolik, kumarbaz ve çıkarı neredeyse orada duran bir adamdır. Üstelik Elvan’a şiddet de uygulamakta, Elvan yine de iki çocuğunun mutluluğu için olan bitene ses çıkarmamaktadır.

Dayan Yüreğim – Afiş

Elvan’ın tam bir Beşiktaş fanatiği olan oğlu Selim sokakta top oynarken, hızla mahalleye giren bir spor otomobil Selim’e çarpar. Selim’in durumu ağırdır ve hastaneye kaldırılır. Elvan hastanede evladının yaşam savaşına destek olmaya çalışırken Tahir, kazayı yapan Atıf Şanal’ın ailesinden ‘kan parası’ almıştır.

Şanallar, ülkenin en zengin ailelerinden biridir. Karakolda suçu başkası üstlenmiştir ve Atıf Şanal çoktan yurtdışına çıkmıştır. Gerçeği öğrenen Elvan kocası Tahir’den hesap sorar. Tahir üste çıkmak için saldırıya geçer. Oğlunun acısıyla kıvranan Elvan için geçmişteki mutsuzluklarını mumla aratacak günler başlamıştır…”

Yorum Ekle