Star – İstanbullu Gelin (1.Bölüm Tanıtımı) (Cuma başlıyor!)
Star’ın yeni dizisi “İstanbullu Gelin” ; 3 Mart 2017 Cuma saat 20:00’de izleyicilerle buluşacak. Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin paylaştığı dizinin yapımını O3 Medya, yapımcılığını ise; Onur Güvenatam üstleniyor.
“İstanbullu Gelin”‘de ayrıca Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Hakan Altıner, Nergis Çorakçı ve Neslihan Yeldan da rol alıyorlar. Senaryosu; Ali Aydın tarafından kaleme alınan dizinin, yönetmenliğini ise; Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş gerçekleştiriyor.
- İstanbullu Gelin 01
- İstanbullu Gelin 02
- İstanbullu Gelin 03
- İstanbullu Gelin 04
- İstanbullu Gelin 05
- İstanbullu Gelin 06
- İstanbullu Gelin 07
- İstanbullu Gelin 08
- İstanbullu Gelin 09
- İstanbullu Gelin 10
- İstanbullu Gelin 11
- İstanbullu Gelin 12
- İstanbullu Gelin 13
- İstanbullu Gelin 14
- İstanbullu Gelin 15
Dizinin 1.bölümünün özeti ise şu şekilde: “Annesiz ve babasız büyümek zorunda kalan Süreyya, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Konservatuar mezunu olan Süreyya, hayatını reklam seslendirerek ve vokal yaparak kazanmaktadır. Hayattaki tek akrabası teyzesi Senem ile birlikte yaşayan Süreyya’nın mütevazi yaşamı, beklenmedik bir anda karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olması ile sonsuza kadar değişir. Bursa’nın tanınmış ve köklü ailelerinden Boran ailesi içinse bu aşkı kabullenmek hiç de kolay olmayacaktır. Kocasının ölümüyle 4 oğluyla kalan Esma Sultan’ın en gözde oğlu Faruk için bambaşka hayalleri vardır. Kendine ve köklerine uygun gelin adayını çoktan seçmiştir.
Tüm bu gelişmelerden habersiz olan Süreyya ile Faruk ise Bursa’daki aile konağına evlilik haberini vermek üzere gelirler. Ancak bu durum konağın çatısı altına giren herkesin tek hakimi olmak isteyen Esma Sultan için büyük bir şoktur. Esma Sultan’a gelin olmak kolay değildir, özellikle de kendi seçmediyse. Faruk’a olan aşkından güç alan Süreyya, kolay pes etmez, kayınvalidesinin zamanla kendisine alışacağına ve kalbini yumuşatacağına inanmak ister. Ancak Esma Hanım’ın onu kabullenmeye hiç mi hiç niyeti yoktur. Olaylar geliştikçe neredeyse dört yüz yıldır bütün haşmetiyle ayakta duran konak temellerinden sarsılacak, bütün aile bundan nasibini alacaktır.”