son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Planet Pembe, Sony Channel Türkiye oluyor! (Özel Haber)

  /  Özel Haber   /  Planet Pembe, Sony Channel Türkiye oluyor! (Özel Haber)

Planet Pembe, Sony Channel Türkiye oluyor! (Özel Haber)

Sony Pictures Television (SPT) şirketinin; Türkiye’de Planet Kanalları Platformu nun, çoğunluk hissesini alarak, reklam satış firması Satış Ofisi ile ortaklığa başladığını 7 Nisan 2016 tarihli Sony, Planet kanallarının çoğunluk hissesini satın aldı! başlıklı haberimizde paylaşmıştık.

Aradan geçen yaklaşık bir yılın ardından; bugün ilk değişim gerçekleşiyor ve Planet Pembe kanalı “Sony Channel Türkiye” ye dönüşüyor. Sony Channel Türkiye’nin bu akşam Les Ottamans Otel’de bir tanıtım gecesi düzenleyeceği, Kenan Doğulu’nun sahne alacağı bu geceden itibaren de yayınlarına başlayacağı belirtiliyor. Saat 21:00’de tüm ulusal kanallarda aynı anda yayınlayacak tanıtımlarla, duyurulucak olan kanalda yabancı dizi ve çoğu ilk kez yayınlanacak filmlerin yer alması bekleniyor.

Sony Channel Hayatı Yakala 2

Kanalın resmi Facebook sayfasındaki görsele göre yayınlanacak diziler arasında; “Vikings”, “The Mentalist”, “Unforgettable”, “BlackList”, “Pretty Little Liars”, “Crossing Lines”, “Brazil Avenue”, “The Last Ship”, “Rizolli and Isles”, “Gotham” ve “Fringe” yer alıyor.

planet pembe sony channel

Planet Pembe kanalının sitesinde yer alan yayın akışına göre ise; saat 21:00’de akış değişiyor ve ilk kez yayınlanacak iki film akışta kendisine yer buluyor. 21:00’de “The Great Gatsby” ve 23:00’de “Blood Father”.

Önümüzdeki günlerde diğer Planet kanalları olan “Planet Mutfak”, “Planet Çocuk” ve Planet Türk” ün de; “”Sony Mutfak”, “Sony Çocuk” ve “Sony Plus” olarak değişmesi bekleniyor.

Güncelleme (01:25):
Kanalda hergün saat 20:00’de bir yabancı film ve ardından 22:00’de bir yabancı dizi yayınlanacak. İlk etapta yayınlanacak filmler arasında; “Ender’s Game”, “The Wolf of Wall Street”, “Ma Ma”, “Dallas Buyers Club”, “Heist”, “A Late Quartet”, “Captain Philips”, “Heidi”, “Paddington”, “Marie Antoinette”, “The Passion of Christ”, “Sex Tape”, “Julie & Julia”, “Angels & Demons” ve “Layer Cake” bulunurken; “The Blacklist”, “Unforgettable”, “The Night Shift”, “Powers”, “Justified”, “Damages”, “The Art of More”, “Helix” ve “Outsiders” adlı diziler de yayın akışında yer alıyor.

Kanalı; Planet Pembe kanalının frekansları olan;
Türksat Uydusu 11558 V 30000 frekansı,
D-Smart 98. kanal, Kablo TV 256. kanal, Tivibu 203. kanal,
Filbox 124. kanal ve Turkcell TV+ 94. kanaldan izleyebilirsiniz.

T.Güner © Yeni Yeni Şeyler

Yorum Ekle