son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

“Alacakaranlık” Dergisi 1 Nisan’da çıkıyor! (Özel Haber)

  /  Alışveriş   /  “Alacakaranlık” Dergisi 1 Nisan’da çıkıyor! (Özel Haber)

“Alacakaranlık” Dergisi 1 Nisan’da çıkıyor! (Özel Haber)

Nisan ayı itibariyle içeriği tamamen korku sineması ile ilgili olan ve korku sinemasına gönül veren bir ekibin türe katkı çabası olarak ifade ettikleri yepyeni bir dergi yayın hayatına başlıyor : “Alacakaranlık”.

Alacakaranlık Logo

Dergiyi hazırlayanlar, aslında korku sinemasını sevenlerin takip ettikleri internet sitelerinden de tanıdıkları isimler; İyikötüfilm’den Tolga Demirtaş, korkucu.com’dan Yasin Karakaya ve Murat Özkan, Öteki Sinema’dan Murat Kızılca ve Fatih Danacı ile, hariboextremeculture’dan Anıl Koç ve Gökay Aktan. Tasarımını Murat Özkan’ın üstlendiği derginin öne çıkan unsurlarından bir tanesi ise; Yasin Karakaya’nın kara kalem çizimleri gibi, korku filmlerine yönelik illüstrasyonların yer alması.

Alacakaranlık Kapak

Facebook sayfalarından paylaştıkları; korku sineması için önemli yönetmen, oyuncu ve yazarlardan alıntılar ile youtube kanallarından paylaştıkları Freedy’li, Myers’lı videolarıyla bizleri daha da heyecanlandıran “Alacakaranlık”  dergisini okumayı sabırsızlıkla bekliyoruz ve uzun soluklu olmasını diliyoruz.

Derginin Web Sitesi: www.alacakaranlikdergi.com 

Yorum Ekle