son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Aşk Uykusu (Fragman ve Afişler)

  /  • Sinema   /  Afiş   /  Aşk Uykusu (Fragman ve Afişler)

Aşk Uykusu (Fragman ve Afişler)

Başrollerini Gökçe Bahadır (Yonca), Alican Yücesoy (Serkan) ve Hande Subaşı (Seda)’nın paylaştıkları ve yönetmenliğini Nisan Akman’ın üstlendiği “Aşk Uykusu” filmi 31 Mart 2017 Cuma günü vizyona girdi. Mehmet Coşkundeniz’in romanından uyarlanan filmin, yapımcısı ise Sihirli Perde.

Aşk Uykusu

Hasan Küçükçetin (Nejat), Lale Başar (Vildan), Mehmet Coşkundeniz (Mehmet), Peyman Umay (Selim) ve İsmail Düvenci’nin (Rıfat) de rol aldıkları filmin konusu kısaca şöyle: “Tutkulu bir aşk hikayesini ve aşk için nelerin göze alınabileceğini çarpıcı gerçek bir hikaye üzerinden anlatan film; bir kadının iç dünyasını temel alıyor. Eşine tutkuyla bağlı olan ama aldatılan bir kadın alan Yonca, ilişkisini kurtarmak için her şeyi göze alır. Bir yandan dağılan evliliğini toparlamak ve eşini tekrar elde etmek için uğraşırken, bir yandan da aldatılmanın psikolojik yıkıntısından kurtulmaya çalışır.”

Senaryosu Nilüfer Yenidoğan Özmekik tarafından  kaleme alınan film, romantik drama türünde ve 31 Mart’tan itibaren sinemalarda.

Yorum Ekle