son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Planet Çocuk, Sony Çocuk oluyor! (Özel Haber)

  /  Özel Haber   /  Planet Çocuk, Sony Çocuk oluyor! (Özel Haber)

Planet Çocuk, Sony Çocuk oluyor! (Özel Haber)

7 Nisan 2016  tarihinde; Sony Pictures Television (SPT) şirketinin; Türkiye’de Planet Kanalları Platformu nun, çoğunluk hissesini alarak, reklam satış firması Satış Ofisi ile ortaklığa başlamasının ardından geçen bir yıllık süreden sonra; ilk olarak 28 Mart 2017 Çarşamba günü Planet Pembe kanalı “Sony Channel Türkiye” ye dönüşmüştü.

Sony Channel Hayatı Yakala 2

Bugün ise; (22 Nisan 2017 Cumartesi), Sony grubu çocuklara 23 Nisan öncesi bir hediye olarak; Planet Çocuk kanalının adını ve zamanla içeriğini değiştirerek “Sony Çocuk” olarak yayınlarına devam etmeye başlıyor.

Sony Çocuk Hayallerini Yakala

Yayınlanan tanıtımda; “Stuart Little”, “Krypto The Superdog”, “Sinbad and the 7 Galaxies”, “Mojicons”, “Masha and the Bear”, “Heroes of the City”, “Mirette Investigates”, “Cedric”, “Regal Academy”, “Winx Club”, “Astroboy”, “Spiderman”, “Pet Squad”, “Zorro: The Chronicles”, “Max Steel”, “The Real Ghostbusters”, “Red Kit”, “The Adventures of TinTin”, “Scooby Doo”, “The New Pink Panther” gibi çizgi dizilerin yayında “Back to the Sea”, “Khumba”, “Bee Movie”, “Shark Tales”, “Spongebob Squarepants”, “Superman vs. The Elite”, “Kungfu Panda”, “Lego Batman”, “Asterix: The Land of Gods”, “Harry Potter”, “Tom & Jerry” ve “Paddington” gibi sinema filmleri de yer alıyor.

Kanal slogan olarak ise; kardeş kanalı Sony Channel’ın “Hayatı Yakala” sloganına benzer şekilde;“Hayallerini Yakala” yı tercih etmiş.

Sony Çocuk-Slogan

Kanalı; Planet Çocuk kanalının frekansları olan;
Türksat Uydusu 11558 V 30000 frekansı,
D-Smart 126. kanal, Digitürk 163.kanal, Kablo TV 176. kanal,
Tivibu 114. kanal ve Turkcell TV+ 118. kanaldan izleyebilirsiniz.

T.Güner © Yeni Yeni Şeyler

Yorum Ekle