son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Begül Erhan Gitar Resitali, Ankara Sanat Tiyatrosu’nda! (Haber)

  /  Medya Sponsorluğu   /  Begül Erhan Gitar Resitali, Ankara Sanat Tiyatrosu’nda! (Haber)

Begül Erhan Gitar Resitali, Ankara Sanat Tiyatrosu’nda! (Haber)

Begül Erhan; Türkiye’de bir kadın müzisyen tarafından yapılmış ilk solo klasik gitar albümü olma özelliği taşıyan “Anatolian Folk Songs” isimli albümünün ardından ilk Ankara konserini Ankara Sanat Tiyatrosu‘nda gerçekleştirerek yine bir ilke imza atıyor.

Albüm lansman konserlerini Bergama, Ayvalık ve Edremit’te gerçekleştiren sanatçı; hemen ardından “Anadolu’ya Gitar Resitalleri”adını verdiği projesiyle Anadolu turnesine çıkmıştı. Bu proje kapsamında Erhan; Kapadokya, Van, Mardin, Bartın, Kütahya ve Amasya’da konserler vermişti. Ankaralı gitarist albüm sonrası ilk Ankara konserini ise Ankara Sanat Tiyatrosu’nun muhteşem akustiğinde yapmaya karar verdi. Konserin bir bölümünde ise genç virtüöze, uluslararası ney sanatçımız Bilgin Canaz eşlik edecek.

Begül Erhan‘ın “Anatolian Folk Songs” albümünde “Yemen Türküsü”, “Çanakkale İçinde”, “Hekimoğlu”, “Aman Avcı” ve “Allı Turnam” gibi sevilen türkülerin, önemli müzisyenler ve gitaristler tarafından yapılan düzenlemeleri yer alıyor.

Begül Erhan; Atölye Kültür Sanat organizasyonu ve Yeni Yeni Şeyler medya sponsorluğunda; 24 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00’de Ankaralı dinleyicileriyle buluşuyor.

Biletler biletinial.com ve Ankara Sanat Tiyatrosu gişesinden temin edilebiliyor. Rezervasyon için Ankara Sanat Tiyatrosu Gişe numarası: 0 (312)  417 76 76. Ankara Sanat Tiyatrosu, İzmir Cad. Ihlamur Sok. No:7 / A Kızılay adresinde.

“Begül Erhan Gitar Resitali”ne bilet almak için:
https://biletinial.com/tiyatro/begul-erhan-gitar-resitali

Yorum Ekle