son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Sinema TV Komedi yayında! (Özel Haber)

  /  Özel Haber   /  Sinema TV Komedi yayında! (Özel Haber)

Sinema TV Komedi yayında! (Özel Haber)

Sinema TV grubunda yılbaşından beri beklenen yeniliklerden ilki gerçekleşti. Sinema TV‘lerin tamamının logolarının değişmesi; “Sinema Komedi”, “Sinema Komedi 2”, “Sinema Yerli” ve “Sinema Yerli 2” isimli yeni kanalların da yayına geçmesi bekleniyordu.  Ancak yeni kanalların hangi frekanstan yayın yapacağı ve mevcut kanallardan herhangi birinin kapanıp kapanmayacağı ise bilinmiyordu.

Yılbaşından bu yana grupta gözlenen değişiklikler, Dizi TV ‘nin kapanacağının sinyallerini vermeye başlamıştı. İlk olarak tüm Sinema TV kanalları yeni logolara göre hazırlanan yeni jenerikleri kullanmaya başlamışken, Dizi TV halen eski jenerikleri kullanıyordu. Kanalda uzun süredir yeni bir dizi başlamamıştı. Grubun yeni dizisi “Brittania”, Ocak ayında Sinema TV‘de yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezonu Dizi TV‘de yayınlanan “Ash vs. Evil Dead”in üçüncü sezonunun ise Şubat ayı sonunda Sinema TV Aksiyon‘da yayınlanacağı duyuruldu. Bu arada Dizi TV‘de yayınlanan “Dicte”, “Wynonna Earp”, “Profilage”,“Fortitude” ve “No Limit” gibi dizilerin tüm sezonları Sinema Hemen‘e eklendi.

14 Şubat 2018 Çarşamba (salı gecesi) saat 00:00’dan itibaren Dizi TV kapanarak, Sinema TV Komedi yayına başladı. (23:59-00:02 arası yayını haber videomuzda izleyebilirsiniz.) Kanalda ilk olarak “Un homme à la hauteur / Up For Love” (Aşkın Gözü Kördür)  isimli film yayınlandı. 

Sinema TV Komedi açıldığında herhangi bir tanıtım yayınlanmadan film başladı. Kanalda ilk tanıtımlar film arasında yayınlandı. Tanıtımı yapılan ilk filmler; “Their Finest”, “Therapy For A Vampire”, “Charlie’s Angels: Full Throttle”, “Adventureland”, “Eddie The Eagle”, “Happy Go Lucky”, “Say Anything”, “Our Family Wedding” ve “That’s Not Cheating”  (Film Arasında yayınlanan jenerikleri haber videomuzda izleyebilirsiniz.)

Sinema TV Komedi – 14 Şubat 2018 Çarşamba – Yayın Akışı

00:00 Up For Love / Aşkın Gözü Kördür
02:15 Roommates Wanted
04:00 Iqbal Farooq
05:30 I Can Quit Whenever I Want
07:15 The Shrink Is In
09:00 All For Them
10:30 Straight A’s
12:00 Up For Love / Aşkın Gözü Kördür
13:45 Marry Me!
15:30 Eddie The Eagle / Kartal Eddie
17:30 Bachelorette / Bekarlığa Veda
19:00 Shall We Dance? / Aşka Davet
21:00 Say Anything… / Bana Sevdiğini Söyle
23:00 Serendipity / Tesadüf

© Yeni Yeni Şeyler /  Mert Güner

Yorum Ekle