son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

KANAL D – Arka Sokaklar (486.Bölüm Tanıtımı) (13.Sezon 14 Eylül Cuma başlıyor!)

  /  • Televizyon   /  Yerli Dizi   /  KANAL D – Arka Sokaklar (486.Bölüm Tanıtımı) (13.Sezon 14 Eylül Cuma başlıyor!)

KANAL D – Arka Sokaklar (486.Bölüm Tanıtımı) (13.Sezon 14 Eylül Cuma başlıyor!)

Ekranların en uzuk soluklu dizilerinden “Arka Sokaklar”, 13.sezonuyla 14 Eylül Cuma akşamı KANAL D‘de başlıyor. Erler Film / Türker İnanoğlu’nun yapımcılığında,  Orhan Oğuz’un yönettiği dizinin kadrosunda Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe) ve Ada Baykan (Zeyno Bebek) yer alıyor.

Arka Sokaklar – 13.Sezon 1.Bölüm – 486.Bölüm Özeti:

“Bahar’ın kuzeni İstanbul’a ziyarete gelmiştir ve bu süreçte Bahar’da kalacaktır. Bahar, Çiçek’i arkadaşlarıyla buluşacağı mekana bırakır. Bahar, Hakan ve Aylin’in nikahına eşlik ederken Çiçek, Bahar’ı aramış ve ulaşamamıştır. Ertesi gün Çiçek, bir otelin önünde ölü bulunur. Bahar, öğrenince sinir krizi geçirir. Olayın perde arkasındaki isimleri bulmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

Hakan ve Aylin’in barıştığından ekip habersizdir. Hakan  herkesi operasyona gidermişçesine bir mekana toplar. Ekip, Hakan ve Aylin’in barıştığını ve yeniden nikah kıyacaklarını öğrenince şaşkına döner. Son günlerde kaybolan çocuk sayısı artmıştır. Aileler endişelidir. Rıza Baba ve ekibi kaybolan çocukları sağ salim bulmak için harekete geçer. Kendilerine gelen en küçük istihbaratı bile dikkate alarak operasyona hazırlanırlar.”

Yorum Ekle