son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

NETFLIX – Hakan: Muhafız / The Protector – 1.Sezon (Official Trailer ve Afişler)

  /  • Dijital Platform   /  Netflix   /  NETFLIX – Hakan: Muhafız / The Protector – 1.Sezon (Official Trailer ve Afişler)

NETFLIX – Hakan: Muhafız / The Protector – 1.Sezon (Official Trailer ve Afişler)

Netflix’in ilk orjinal Türk dizisi “Hakan: Muhafız / The Protector” 14 Aralık 2018’den itibaren ilk sezonuyla platform üzerinden izlenebilecek.  Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş, Yurdaer Okur, Engin Öztürk, Saygın Soysal, Boran Kuzum ve Alp Boyraz’ın başrollerinde olduğu dizinin; bölüm yönetmenliklerini Umut Aral, Gönenç Uyanık, Can Evrenol ve Gökhan Tiryaki üstlenmişler. Dizinin yapımını ise Netflix  ve O3 Medya Türkiye birlikte üstlenmiş.

İpek Gökdel’in “Karakalem: Ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” adlı eserinden uyarlanan dizinin konusu ise kısaca şöyle:

“Dizi, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın serüvenini anlatıyor. Hikayenin başında Doğu ve Batı’nın birleştiği 15 milyonluk şehirde sıradan bir genç olarak hayatını sürdüren Hakan kahraman olmaktan çok uzaktır. Ancak şehrinin tarihten gelen gizemli ölümsüzlerin tehdidi altında olduğunu öğrendiğinde onları durdurmaktan başka çaresi kalmaz. Hem henüz hazır olmadığı hem de kabul etmek istemediği bir görevle karşı karşıya olan Hakan, kaderindeki son muhafız olma vazifesini yerine getirebilecek mi?”

Dizinin 10 bölümden oluşan ilk sezonu 14 Aralık’tan itibaren yayında!

Hakan: Muhafız (14 Aralık)

Yorum Ekle