son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

puhutv – Jet Sosyete (3.Sezon 1.Bölüm Tanıtımı) (Cuma yayında!)

  /  • Dijital Platform   /  PuhuTV   /  puhutv – Jet Sosyete (3.Sezon 1.Bölüm Tanıtımı) (Cuma yayında!)

puhutv – Jet Sosyete (3.Sezon 1.Bölüm Tanıtımı) (Cuma yayında!)

Yeni nesil ücretsiz online televizyon puhutv’nin “Fi” ,“Şahsiyet”  ve “Dip”ten sonra; dördüncü yerli dizisi ve ilk transferi olan “Jet Sosyete” , 3.sezonu ile 18 Ekim 2019 Cuma günü saat 20:00’den itibaren ilk iki bölümüyle puhutv’de yayınlanmaya başlanacak.

Jet Sosyete – 18 Ekim

Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı “Jet Sosyete” nin başrollerinde Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin yer alıyorlar.

Kısalan süresiyle yayınlanacak olan dizinin;  Özkan Uğur, Mahir İpek ve Gülay Afşar’ın da konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacağı ilk bölümünde Gizem’in yazarlık macerası ve televizyon ekranındaki klişeleri tiye alan sahneler yer alacak. İkinci bölümde ise Gizem ve Cengiz arasındaki yaş çekişmesi devam ederken, Cengiz’in ayağının kırılması ortalığı karıştıracak. İlayda aşkın kapısını aralamaya çalışırken, Gizem Özpamuk’a gelen bir reklam teklifi Tony ve Safiye için menajerlik yolunu açacak.

Dizi, 18 Ekim 2019  Cuma günü saat 20:00’den itibaren 3.sezonun ilk iki bölümü olan 40. ve 41.bölümleriyle puhutv’de yayında!

Jet Sosyete – 3.Sezon – Ekim

Yorum Ekle