son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

NETFLIX – Atiye / The Gift (Official Teaser ve Afiş)

  /  • Dijital Platform   /  Netflix   /  NETFLIX – Atiye / The Gift (Official Teaser ve Afiş)

NETFLIX – Atiye / The Gift (Official Teaser ve Afiş)

Netflix’in ikinci orjinal Türk dizisi “Atiye / The Gift” ’den ilk teaser yayınlandı. Böylece dizinin ilk sezonunun yayın tarihi 27 Aralık 2019 olarak kesinleşmiş oldu. Başlıca rollerinde; Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi, Meral Çetinkaya, Hazal Türesan ve Cezmi Baskın’ın yer aldıkları dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

NETFLIX – Atiye (The Gift)

Yönetmenliğini Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı’nın üstlendiği, senaryosunu ise; Nuran Evren Şit’in yazdığı dizinin konusu kısaca şöyle: “Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile birlikte İstanbul’da mutlu bir hayat sürmekteyken Göbeklitepe’de yapılan bir keşif hayatını değiştirir. Bölgede kazı yöneticisi arkeolog Erhan, Atiye ve Göbeklitepe arasındaki mistik bağı gözler önüne serecek bir sembolü keşfeder. Atiye ise bu renkli maceranın içerisine atılacak antik tapınakta geçmişini araştırmaya başlar. Gizem perdesi aralanmaya başladıkça Atiye esrarengiz olaylarla karşılaşır ve yaşanan hadiseler Atiye’nin geçmişi ve geleceği, gerçek ve ruhani arasındaki her şeyi sorgulatır.”

NETFLIX – Atiye The Gift – Afiş

Şengül Boybaş’ın yazdığı “Dünyanın Uyanışı” isimli eserden esinlenilerek oluşturulan dizinin ilk fragmanı ise 24 Kasım 2019’da yayınlanacak. Dizinin ilk sezonu ise 27 Aralık 2019 itibariyle NETFLIX‘den izlenebilecek.

Yorum Ekle