son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

NETFLIX – Atiye / The Gift (Official Fragman ve Afiş)

  /  • Dijital Platform   /  Netflix   /  NETFLIX – Atiye / The Gift (Official Fragman ve Afiş)

NETFLIX – Atiye / The Gift (Official Fragman ve Afiş)

Netflix’in ikinci orjinal Türk dizisi “Atiye / The Gift” ’den ilk fragman yayınlandı. Daha önce yayınlanan ilk teaserla dizinin ilk sezonunun yayın tarihi 27 Aralık 2019 olarak kesinleşmişti; bu ilk fragmanda da diziden ilk sahneler yayınlanmış oldu. Başlıca rollerinde; Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi, Meral Çetinkaya, Hazal Türesan ve Cezmi Baskın’ın yer aldıkları dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

NETFLIX – Atiye (The Gift)

Yönetmenliğini Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı’nın üstlendiği, senaryosunu ise; Nuran Evren Şit’in yazdığı dizinin konusu kısaca şöyle: “Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır. “

NETFLIX – Atiye The Gift – Afiş 02

Şengül Boybaş’ın yazdığı “Dünyanın Uyanışı” isimli eserden esinlenilerek oluşturulan dizinin ilk sezonu; 27 Aralık 2019 itibariyle NETFLIX‘den izlenebilecek.

Yorum Ekle