son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

KANAL D – Chefs’ Arena (1.Bölüm Tanıtımı) (30 Kasım Cumartesi başlıyor!)

  /  • Televizyon   /  Program   /  KANAL D – Chefs’ Arena (1.Bölüm Tanıtımı) (30 Kasım Cumartesi başlıyor!)

KANAL D – Chefs’ Arena (1.Bölüm Tanıtımı) (30 Kasım Cumartesi başlıyor!)

Kanal D’nin yeni yarışma programı “Chefs’ Arena” 30 Kasım 2019 Cumartesi akşamı başlıyor. 8 kadın ve 8 erkek yarışmacının ‘en iyi şef’ olabilmek için mücadele edeceği programın en önemli özelliği, yarışmacıların gerçek bir restoranda gerçek müşterilere yemek yapacak olması.  Restoranın patronu ise, 28 yıldır hem Türkiye’de hem de yurt dışında yönettiği mutfak ve restoranlarla bilinen, izleyicinin yakından tanıdığı ünlü şef Batuhan Piatti. Patron bu arenayı mutfağın yetenekli şefleri Pınar İshakoğlu ve Sinan Büdeyri ile beraber yönetecek.

Bu iki şefin denetiminde “Chefs’ Arena” mutfağından çıkan birbirinden farklı lezzetler, hem izleyici hem de restorana gelen misafirler ile buluşacak. Gelen misafirler iki takımın da yemeklerini tadarak değerlendirmelerini yapacak, kazanan ve kaybeden takımları belirleyecek. Patron, servis sonrası yapılacak bireysel yemeklerde şeflerin seçimi ile kazanan takımdan bir kişiyi nakit para ile ödüllendirecek. Kaybeden takımdan ise bir kişi ise restorandan ayrılmak zorunda kalacak.

Kadınlar Takımı:

Alvina Hakverir, Arya Çelik Sarmen, Burcu Karaaslan, Burçin Pınar, Fevziye Alak, Gökçe Esin, Neslihan Koşar, Nihal Büşra Abay.

Erkekler Takımı:

Akın Kırıkkayaoğlu, Berat Karabaş, Emre Yavuz, Fırat Kurum, Halil İmir, Hüseyin Işıklar, Muhammet Murat Giresun, Polat Can İsen.

 

Chefs’ Arena Başvuru Formu için tıklayın

Yorum Ekle