son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Careless Whisper

  /  Alışveriş   /  Careless Whisper

Careless Whisper

Özellikle yaz aylarında terleme ile ortaya çıkan vücut kokusu, hemen hemen herkesin en büyük sıkıntılarından biri olmaktadır. Bu nedenle bu soruna deodorant ve benzeri kokular ile çözüm bulmaya çalışırız. Bazen de vücudumuzun güzel kokmasını isteriz. İşte bu nokta da bizim için dikkate değer bir ürün olarak Careless Whisper var. Vücudunuza uyguladığınız takdirde, teninizin güzel kokmasını sağlar. Bunun yanı sıra rahatlatıcı bir etkiye de sahiptir.  İçerisinde bulunan değişik kokular ile ferahlayabilir, bu kokular ile etkileyici bir etki bırakabilirsiniz.

Ne Zaman ve Ne Şekilde Kullanılabilir?

Temiz halde bulunan teninizin üzerine, omuzlardan başlayarak uygulayabilirsiniz. Bu şekilde tüm vücuda uygulanabilen bu harika ürün, gün içerisinde isteğe bağlı tekrar aynı şekilde uygulanabilir. 15-20 cm’lik uzak mesafeden uygulanır. Tüm cilt tipleri için uygun olarak üretilmiştir.

Careless Whisper ile Mis Kokulu Bir Vücut

Vücudunuza hafif dokusu ve değişik kokuları ile adeta ferahlık veren bir ürün. Çevrenizde hoş kokusu ile güzel bir etki bırakmanıza yardımcı olacak olan Careless Whisper hayatınızın önemli bir parçası olmaya aday. Üstelik cilt tipiniz nasıl olursa olsun, hoş kokulu bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Yorum Ekle