son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

SHOW – Ramo (İlk Tanıtımlar) (14 Ocak Salı başlıyor!)

  /  • Televizyon   /  Yerli Dizi   /  SHOW – Ramo (İlk Tanıtımlar) (14 Ocak Salı başlıyor!)

SHOW – Ramo (İlk Tanıtımlar) (14 Ocak Salı başlıyor!)

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu, SHOW‘da yayınlanacak olan BKM’nin yeni dizisi “Ramo”nun ilk tanıtımları yayınlandı. Murat Yıldırım’ın “Ramo” karakterini canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta ve genç oyuncular birlikte yer alıyor. Dizinin çekimlerine geçtiğimiz haftalarda Adana’da başlandı.

Ramo’nun genel hikayesi:

“Bir Sevdadır İsyan!
Memleketin güneyinde sımsıcak bir şehir… Adana…
Yoksul, belâlı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahalle…
Kendi kuralları, yasaları olan bir klan, bir çete… Pompacılar çetesi!
Ve onların cesur lideri…
RAMO…
Gerçek bir karakterden yola çıkılarak, yeniden kurgulanan hikâye; efendisine başkaldıran Ramo’nun, sıradışı hayatının hikâyesidir… Aile, adâlet, intikam, dostluk ve aşk eksenindeki derin çatışmasının hikâyesi…
Mazot kaçakçılığı yapan çete, bölgenin tamamına hâkim olan güçlü bir ailenin yasadışı işlerini üstlenmiştir. Karşılığında aldıkları tek şey ise Ramo’nun deyimiyle, “Köpeklerin önüne atılan kemikten” ibarettir… En pis, en tehlikeli işi onlar yaparken, parsayı toplayan patron Cengiz’dir…
Ramo, ailesinin gördüğü muameleyi içine sindiremez ve ne pahasına olursa olsun buna son vermeye karar verir. İlk fırsatta isyan bayrağını çeker. Tıpkı zamanında babasının yaptığı kanlı isyan gibi.
Ramo’nun en derin yarası da budur. Ama o… tam da bu yüzden savaşmaya hazırdır. Sadece düşmanlarıyla değil üstelik; ailesi, dostları ve hatta kendisiyle olan bir savaş… En büyük sınavı ise aşktır. Çünkü hayatı boyunca seveceği tek kadın olan Sibel, öldürmeye yemin ettiği adamın kızıdır!”

SHOW – Ramo – 14 Ocak 2020

Dizi; 14 Ocak 2020 Salı akşamı saat 20:00’de SHOW’da başlıyor!

Yorum Ekle