son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Kanal D – Dudullu Postası (1.Bölüm Fragmanı) (2 Nisan Perşembe başlıyor!)

  /  • Televizyon   /  Yerli Dizi   /  Kanal D – Dudullu Postası (1.Bölüm Fragmanı) (2 Nisan Perşembe başlıyor!)

Kanal D – Dudullu Postası (1.Bölüm Fragmanı) (2 Nisan Perşembe başlıyor!)

Serkan Yılmaz’ın Penguen için çizdiği karikatür serisi “Dudullu Postası” ndan uyarlanan ve 2 yıl önce kadar Blutv‘de yayınlanan dizi Koronavirüs önlemleri kapsamında setlere ara verilmesi nedeniyle Kanal D’de yayınlanacak. 2 Nisan 2020 Perşembe akşamı saat 20:00’de yayınlanacak olan “Dudullu Postası”  1.Bölüm fragmanı paylaşıldı.

Yönetmenliğini;  “Leyla ile Mecnun”, “Şubat”, “Ben de Özledim” gibi fenomen dizilerin ve “Polis”, “Güneşin Oğlu”, “Sen Aydınlatırsın Geceyi”, “Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi” ve  “İtirazım Var” gibi ödüllü filmlerin yönetmeni Onur Ünlü’nün üstlendiği dizide başlıca rollerde; Erkan Can, Hazar Ergüçlü, Güven Kıraç, Bülent Şakrak, Taner Ölmez, Ayda Aksel, Ahmet Rıfat Şungar, Levent Tülek, Aslı Bekiroğlu ve Özgür Emre Yıldırım yer alıyorlar.

Dudullu Postası – blutv

Dizinin konusu kısaca şöyle: “Dudullu Postası, gazeteciliği hayatının orta yerine koymuş, yeteneksizliğinden bihaber olan ama kendini de memleketin yegane gazetecisi zanneden, kendine hayranlığıyla kör olan Asım’ın (Güven Kıraç), Dudullu’da bir yerel gazete çıkarmak istemesiyle başlıyor. Yeni açılan gazetede, arkadaşları Ersan (Ahmet Rıfat Şungar) ve Cem’le ( Özgür Emre Yıldırım) çalışmaya başlayan Tayfur (Taner Ölmez) bir yandan aşık olduğu Melis’e (Hazar Ergüçlü), Melis’in abisi Eyüp’ü (Bülent Şakrak) atlatarak ulaşmaya çalışırken bir yandan da gazetedeki ekip arkadaşlarıyla birlikte mahalledeki “Kayıp Babalar”ı bulmaya çalışır.”

Yorum Ekle