son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Korayspor Ödeme Yöntemleri

  /  Alışveriş   /  Korayspor Ödeme Yöntemleri

Korayspor Ödeme Yöntemleri

Bursa’da kurulan ve her geçen gün daha da büyüyen Korayspor markası; erkek, kadın ve çocuk tüm spor ürünlerini ve en çok tercih edilen spor markalarını siz müşterilerimize sunmaya devam ediyor. Online alışverişte dünyanın en seçkin markalarına ulaşmak, Korayspor sayesinde sizlere sunuluyor. İnternet sitemizden istediğiniz ürünü beğenip almak da size kalıyor.

Ödeme Yapmak Ne Kadar Güvenli?

Alacağınız ürünü güvenle ödeyeceğiniz Korayspor, SSL sertifikasına sahip olup, dünya standartlarında olan bu güvenlik sistemiyle tüm bilgilerinizi koruyor. Kredi kartı bilgileriniz kesinlikle sistemde tutularak işlem görüyor.

Nedir Bu Ödeme Yöntemleri?

Aldığınız ürünler için çeşitli ödeme yöntemleri sunan firmamız, sizlere en iyi hizmeti veriyor. Korayspor ile alışveriş yaparken, kredi kartı, sanal kart, kapıda ödeme, banka havalesi ve paypal şeklinde ödeme yöntemlerinden dilediğinizi kullanabilirsiniz.

Verdiğiniz siparişlerin ödemesini kredi kartıyla yapmak isterseniz; vade farkı olmadan peşin fiyatına dört taksitle ya da tek çekim olarak ödeyebilirsiniz. Sanal ödeme işlemi sırasında, banka tarafından müşteriye şifre sorularak kimlik doğrulaması yapılmaktadır ve bu sayede kredi kartının başkası tarafından kullanılması engellenmiş olur. Worldcard, Bonus kart, Paraf kart, Advantage kart, Card Finans, Maximum kart, Axess kart ve Shop & Miles kart ile vade farksız dört taksit uygulaması yapılmaktadır. Bu kartlarla taksitli alışverişlerinizi peşin fiyatına yapabilirsiniz.

Ödemenizi banka üzerinden havale ile gerçekleştirmek isterseniz, bu alanı tıkladığınızda önünüze gelecek olan banka listesinden herhangi birine havale işlemini uygulayabilirsiniz. Bu yöntemle vereceğiniz siparişler, ödemenin hesabımıza yansıdığı zaman geçerli olur. Söylediğiniz ürünün size geç gelmemesi için, havale işlemlerinin açıklama bölümüne 6 haneli sipariş numarasını girmelisiniz. Sipariş numaranız, “sipariş onayı” sayfasından sonra ekranda gösterilecektir. Sipariş numaranızı eksik girerseniz yapacağınız havalelerin onaylanması 1 saat sürecektir. Havale işlemlerinizin çok daha kısa sürede hallolmasını istiyorsanız, Havale Bildirim Formunu doldurunuz ve e-mail yoluyla göndermeniz yeterlidir. Havale işlemini 3 gün içinde yapmadığınız takdirde, siparişiniz otomatik olarak iptal edilir.

Aldığınız ürünü kapıda ödemek isterseniz, kapıda ödeme seçeneğinden adres ve telefon bilgilerinizi girmeniz yeterli olacaktır. Telefon numaranız müşteri temsilcilerimiz tarafından teyit edilmek için sorgulanır. Kapıda ödeme yapılırken herhangi bir ek ücret alınmaz. Aldığınız ürün Korayspor tarafından Yurtiçi kargoyla kapınıza gönderilir ve ürün bedelinin tahsilatı yapılır. Nerede olursanız olun, siparişleriniz kapınıza kadar gelerek ve ödemenizi sağlayarak ürünümüze kavuşmanız sağlanır.

Bütün siparişleriniz için 30 gün içinde değişim ve iade hakkı Korayspor tarafından sizler için sağlanmıştır.

Koraysporun kaliteden yana zengin hizmetleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. Tüm bunlara ek olarak internet siparişleri dışında, bir de telefonla sipariş işlemi gerçekleştiriyoruz. Telefonla siparişlerinizi 08.30-19.30 saatleri arasında verebilirsiniz. Bunun için 0850 520 02 05 numaralı telefonlarımızı arayarak müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilir, istediğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz. Sipariş edeceğiniz ürünün markasını, model numarasını, ürün kodunu ve beden numarasını temsilcimize iletin. Bulunduğunuz ili ve adresini söyleyin.  Ödemeyi istediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Müşteri temsilcimizin size vereceği sipariş numarasını not etmeyi unutmayın.

Eğer ürünleri değiştirmek ya da iade etmek isterseniz de bizlere ulaşabileceğiniz telefon numarası, 444 28 41 numaralı hattır. Buradan gerekli bilgileri alabilir, üründe yapılan değişiklikleri gerçekleştirebilirsiniz.

Spor markaların merkezi olmayı sürdüren firmamız, sizlerin dünyasını renklendirmeye devam ediyor. Online mağazamızla,  kaliteli 20000’den fazla ürün hizmetiyle, farklı şekilde ödeme yöntemleriyle, 50’den fazla markasıyla, aradığınız her ürünü bulabileceğiniz çeşitlilikle, müşterileri buluşturarak spor dünyasında öncülüğünü koruyor. Sizlere nitelikli alışverişi sunmaya devam edeceğiz.

Yorum Ekle