son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Netflix – Atiye / The Gift – 2.Sezon (Official Fragman ve Afiş)

  /  • Dijital Platform   /  Netflix   /  Netflix – Atiye / The Gift – 2.Sezon (Official Fragman ve Afiş)

Netflix – Atiye / The Gift – 2.Sezon (Official Fragman ve Afiş)

Netflix’in ikinci orjinal Türk dizisi “Atiye / The Gift” ’nin merakla beklenen 2.sezonunun; 17 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanan duyuruyla birlikte 10 Eylül 2020′de başlayacağı duyurulmuştu. Ardından 25 Ağustos’da 2.sezonun fragmanının yayınlanmasıyla da diziyi takip edenlerin hayecanı artmıştı. Bugün ise; dizinin 2.sezonu platform üzerinden yayınlandı.

Başlıca rollerinde; Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi, Meral Çetinkaya, Hazal Türesan ve Cezmi Baskın’ın yer aldıkları dizinin 2.sezonu da 8 bölümden oluşuyor.

Atiye – 2.Sezon

Yönetmenliğini Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı’nın, yapımcılığını Alex Sutherland’ın üstlendiği, senaryosunu ise; Nuran Evren Şit’in yazdığı dizinin 2.sezon konusu kısaca şöyle: “Tüm gerçekleriyle yüzleşip, kendini kabul etmeyi öğrenen Atiye; istediği her şeyin mümkün olabileceğini ve insanın gücünün sınırsızlığını gördükten sonra, ölen kardeşi Cansu’yu geri istemiştir. Göbeklitepe’deki boyut kapısından geçerek, kardeşinin hayatta olduğu bir olasılığa gider. Ancak bu olasılıkta hiç bir şey, alıştığı ve bildiği gibi değildir.

Atiye – Sezon 2 – Poster 01

Tanıdığı kimse Atiye’yi tanımamaktadır. Çünkü kardeşinin hala sağ olduğu bu yerde, Atiye ve hatta geldiği kapı olan Göbeklitepe hiç var olmamıştır…Daha önce kendi yoluna yürüyen Atiye, bu kez başkaları ve toplum için hareket etmeyi öğreniyor. Bu seferki, onun kahramanlığının aşka ve insanlığa adanma hikayesi…”

Atiye – Sezon 2 – Poster 02

Şengül Boybaş’ın yazdığı “Dünyanın Uyanışı” isimli eserden esinlenilerek oluşturulan dizinin 2.sezonu; 10 Eylül 2020 itibariyle NETFLIX‘den izlenebilecek.

Yorum Ekle