son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Netflix – 9 Kere Leyla / Leyla Everlasting – (Official Trailer ve Afiş)

  /  • Dijital Platform   /  Netflix   /  Netflix – 9 Kere Leyla / Leyla Everlasting – (Official Trailer ve Afiş)

Netflix – 9 Kere Leyla / Leyla Everlasting – (Official Trailer ve Afiş)

Yönetmenliğini Ezel Akay‘ın yaptığı ve başlıca rollerinde ise; Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu, Fırat Tanış, Alican Yücesoy, İhsan Ceylan, Hakan Eke ve Emre Kıvılcım’ın yer aldıkları “9 Kere Leyla” isimli film 4 Aralık 2020 Cuma itibariyle NETFLIX‘te yayınlanmaya başlanacak.

Netflix – Leyla Everlasting

Film; 20 Mart 2020’de sinemalarda gösterime girecekken pandemi dolayısıyla gösterimi ertelenmişti. NETFLIX tarafından gösterim hakkı alınan film NETFLIX‘in 2.orjinal Türk Filmi olarak sadece platformda yayınlanacak.

Netflix – 9 Kere Leyla

Senaryo yazımını; Ezel Akay, Özlem Lale, Uğur Saatçi ve Adnan Yıldırım’ım birlikte üstlendikleri filmin konusu ise kısaca şöyle:

Bir ev hanımı, kocası ve evlilik terapistleri bir aşk üçgenine saplanır. Yetmezmiş gibi kendilerini antik bir el yazmasını ele geçirme planının tam ortasında bulurlar.
Leyla ve Adem, yıllarca mutlu bir evlilik yaşadılar, ta ki güzel evlilik terapistleri Nergis, Adem’in kalbini çalana kadar. Görünüşte çok zengin olan Adem’in, bütün mal varlığının yönetimi ise Leyla’nın elindedir. Nergis ile aralarındaki engelleri kaldırmak için harekete geçen Adem, Leyla’yı kendinden uzaklaştırmaya çalışır. Ancak bu girişimlerinin hepsi de başarısızlıkla sonuçlanır. Adem, sonunda Leyla’dan kesin olarak kurtulmanın en iyi yolunun onu öldürmek olduğuna karar verir. Ancak Leyla’yı öldürmek Adem’in sandığı kadar kolay olmayacaktır!”

Netflix – 9 Kere Leyla – Afiş

Yorum Ekle