son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Monster Hunter (International Trailer ve Afiş) (yepyeni!)

  /  • Sinema   /  Afiş   /  Monster Hunter (International Trailer ve Afiş) (yepyeni!)

Monster Hunter (International Trailer ve Afiş) (yepyeni!)

Başlıca rollerinde Milla Jovovich, Tony Jaa, TI Harris., Ron Perlman, Jannik Schümann, Diego Boneta, Meagan Good, Josh Helman ve Jin Au-Yeung’un yer aldıkları, Paul W.S. Anderson’ın bilimkurgu aksiyon türündeki yeni flmi “Monster Hunter”dan international trailer ve afiş yayınlandı.

Monster Hunter Afiş 04

Filmin konusu kısaca şöyle:

Dünyamızın ötesinde; bölgelerini ölümcül bir vahşetle yöneten tehlikeli ve güçlü canavarların olduğu başka bir dünya var.

Beklenmedik bir kum fırtınası Yüzbaşı Artemis (Milla Jovovich) ve ekibini (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) bu yepyeni dünyaya taşır. Askerler, bu düşmanca ve bilinmeyen ortamın;  silahlarına karşı bağışıklığı olan, devasa ve korkunç canavarlara ev sahipliği yaptığını keşfettiklerinde şok olurlar. Ekip, hayatta kalmak için yaptıkları bu ümitsiz savaşta; benzersiz becerileri ile daima bu güçlü yaratıkların bir adım önünde olan gizemli Avcı (Tony Jaa) ile karşılaşırlar. Daha sonra; Avcı’nın; Amiral (Ron Perlman) tarafından yönetilen bir ekibin parçası olduğu ortaya çıkar.  Dünyalarının yok olması tehlikesiyle karşı karşıya kaldıklarında bu savaşçılar; eşsiz yeteneklerini birleştirerek son bir hesaplaşma için bir araya gelirler.”

Aynı adlı bilgisayar oyunundan uyarlanan filmin Aralık 2020 ve Ocak 2021’de vizyonda olması bekleniyor. (Ülkemizdeki tarih henüz belli değil.)

Yorum Ekle