son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

SadeceOn ile Freelancer Bul

  /  Teknoloji   /  İnternet   /  SadeceOn ile Freelancer Bul

SadeceOn ile Freelancer Bul

Freelancer nedir ne iş yapar?

Freelancer kişiler geçmişte serbest meslek olarak adlandırdığımız meslekleri yapan kişilerdir. Artık teknolojinin de son derece gelişmiş olmasıyla birlikte zamana ya da mekana bağlı kalmaksızın insanlar her şekilde her nerede olurlarsa olsunlar işlerini halledebilir hale gelmiş durumdalar. Freelancer kişiler de herhangi bir ofise tıkılmadan ya da sabahları erken saatlerde kalkıp da ofis yolu tutmadan diledikleri saatte, sürede ve mekanda işlerini yapmaktadır. Gün geçtikçe freelancer olarak işlerini yürüten binlerce insan karşımıza çıkmaktadır. Freelancer olarak çalışan kişiler diğer çalışanlara göre çok daha rahat bir yaşam tarzına sahip olabilirler. Bu kişiler genelde bir proje alırlar ve bu proje üzerinde çalışırlar. Bu sayede aslında kendi oto kontrol mekanizmalarını kullanarak işlerine devam ederler. Freelancer kişiler kendilerine belirli bir program hazırlayabilir ve projelerini teslim etme tarihlerine göre işlerine hız verebilirler. Bir projeyi isterlerse her gün iki saat çalışarak isterlerse bir gün 6 saat çalışarak bitirmek onlara kalmış olan bir seçimdir. Freelancer kişiler genelde evlerinde kendilerine bir ortam hazırlayarak bu şekilde disiplini sağlama yoluna gidebilirler.

Freelancer çalışanlar için öneriler

Freelancer çalışan kişilerin belirli bir rutin belirlemesi gerekir. Freelancer olmak kişiye belirli bir özgürlük sahası ve esneklik sağlamaktadır fakat yine de çalışma zamanlarınızı belirleyerek kısıtlayabilir ve bu şekilde belirli bir programa sahip olma şansını elde edebilirsiniz. Bir freelancer olarak mutlaka yeteneklerinizi en iyi şekilde tanımanız gerekmektedir. Bir platformda mutlaka yeteneklerinizi, verebileceğiniz hizmetleri ve uzmanlık alanlarınızı paylaşın. Bu sayede freelancer olarak hizmet sunacağınız yeni projeler alabilir ve yeni iş birlikleri kurma fırsatını elde edebilirsiniz. Her ne kadar freelancer olarak da çalışsanız mutlaka profesyonel bir imaja sahip olmanız gerekmektedir. Belirli bir çalışma alanına sahip olmak gerekir. Çünkü ev ortamında rahat ve verimli bir şekilde çalışmanızı sağlayacak çevresel etkenlerin de dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyecek bir ortama sahip olmak çok önemlidir. Serbest çalışan birisi de olsanız kendinize mola için zaman ayırmanız gerekebilir. Uzun saatler hiç masanızın başından kalkmadan iş ile uğraşmak doğru bir tercih olmayacaktır. Bu yüzden dış dünyadan da soyutlanmamak ve özel hayatınıza da vakit ayırmak amacıyla hafta sonlarını kendinize ayırabilirsiniz. Freelancer çalışmanın etkisinin altında kalarak tüm gece çalışıp bütün gün uyumak gibi hatalara düşmeyin. Sağlığınıza da gerekli özen göstermeniz gerektiğini unutmayın.

Freelancer nereden bulabilirim?

Sadeceon.com internet sitemiz yıllardır pek çok konuda ve alanda binlerce freelancer ile çalışan bir web sitesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizler de sadeceon.com internet sitesinde birbiriden farklı kategorilerde profesyonel hizmetler sunan freelancer bulma şansını elde edebilirsiniz. Sadeceon ile freelancer bul artık son derece kolay bir hale gelmiş durumdadır. Sizler de en güvenilir ve en profesyonel hizmeti almak için bizi seçin.

Yorum Ekle