son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Netflix – 50 m 2 (Official Fragman ve Official Afiş)

  /  • Dijital Platform   /  Netflix   /  Netflix – 50 m 2 (Official Fragman ve Official Afiş)

Netflix – 50 m 2 (Official Fragman ve Official Afiş)

Netflix’in beşinci orjinal Türk dizisi olan “50m2” ’den official fragman ve official afiş yayınlandı. Dizinin fragmanından birkaç gün önce de tarih duyurusu yapılmış ve 27 Ocak 2021’de yayında olacağı da ilan edilmişti..

Başlıca rollerinde; Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Kürşat Alnıaçık, Tolga Tekin, Özgür Emre Yıldırım, Hasan Yalnızoğlu, Murat Kılıç, Gaye Gürsel, Yiğit Kirazcı, Tuğçe Karabacak, Cansu Dağdelen ve Tuncay Beyazıt’ın yer aldıkları dizi 8 bölümden oluşuyor.

Netflix – 50m2

Senaryosunu Burak Aksak‘ın yazdığı, ise yönetmenliğini Selçuk Aydemirin üstlendiği dizinin; konusu ise kısaca: “Hayatını patronunun pis işlerini yaparak kazanan ve bir gölge gibi yaşayan tetikçi, yeni vefat etmiş bir terzinin oğlu zannedilince bu kimliğe bürünmeye karar verir.”  şeklinde özetlenmiş.

27 Ocak 2021 Çarşamba günü NETFLIX’te yayında olacak dizinin genel özeti şu şekilde: “Hayatı için kaçarken kendisini bulmaya çalışan Engin Öztürk’ün canlandırdığı, “Gölge” adlı gizemli bir tetikçinin hikayesini anlatıyor. Gölge, uzun süredir kayıp olan babası gibi davranan Servet’in yaptığı ihanetini ardından, kendini aniden yabancı bir mahallede 50 metrekarelik bir terzi dükkanında yaşarken bulur. Durum düzelene kadar orada saklanırken, mahalledekilerin kendisini ölen dükkân sahibinin oğlu olduğunu düşündüklerini öğrenir. Ancak, bu kimliği korumanın düşündüğü kadar kolay olmayacağını çabucak anlar. Bu yeni mahallede ne kadar yaşarsa, geçmişine ve gerçek kimliğine dair sırları o kadar çok keşfedecek, etrafındakilere o kadar çok yardım edecek ve bir o kadar başka birine dönüşecektir.”

Netflix – 50m 2 (2021)

 

Yorum Ekle