son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

BluTV – Börü 2039 (Duyuru Fragmanı) (Aralık 2021’de yayında!)

  /  • Dijital Platform   /  BluTV   /  BluTV – Börü 2039 (Duyuru Fragmanı) (Aralık 2021’de yayında!)

BluTV – Börü 2039 (Duyuru Fragmanı) (Aralık 2021’de yayında!)

BluTV’nin en yeni ve iddialı projesi “Börü 2039”un duyuru fragmanı yayınlandı. Yapımcı ve yönetmen Alper Çağlar’ın aksiyon ve dram türündeki dizisi “Börü”, bu sefer bilim-kurgu türünü de işin içerisine dahil ediyor. İlk dizinin bölüm yönetmenleri Can Emre ve Cem Özüduru’ya, bu sefer Ahmet Atalay da katılacak.

blutv – Börü 2039 – Logo

“Börü“dizisinin başlangıç tarihi olan 2014’den 25 sene sonrasındaki post apokaliptik (kıyamet sonrası) bir gelecekte geçen“Börü 2039”un konusuna ilişkin şöyle denilmiş: “Düzenin ve sükunetin darmadağın olduğu bıçak sırtında bir dünyada başlıyor. İnsanlığın kontrolünden gitgide çıkan tehlikeli teknolojilerin güvenlik güçlerine ve topluma etkilerini ele alacak olan dizinin içeriği sır gibi saklanıyor.”

blutv – Börü 2039 – Fragmandan

Alper Çağlar’ın bu projede, eş zamanlı ilerleyecek kendi sinema filmi “İlk Göktürk” bünyesinde de kullanacağı yepyeni sinematografik yatırımlar ve uluslararası ekiplerden de faydalanacağı söyleniyor. Uluslararası oyuncuların da yer alacağı ve 6 bölüm olarak tasarlanan dizi, çok dilli bir içeriğe sahip.

blutv – Börü 2039 – Afiş

Fragmanda yer alan “Eskiden, çeyrek asır önce biz bir aileydik; ama artık, artık celladız.” sözleri ve sonda yer alan“Tarih tekerür değil, kafiyelerden ibarettir.”  yazısı ile dikkat çeken dizinin yapımcılığını CaglarArts-Insignia ortaklığı üstleniyor.“Börü 2039” adlı dizi; Aralık 2021’de, 45’er dakikadan oluşacak 6 bölüm halinde BluTV’de seyirciyle buluşacak.

Yorum Ekle