son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

BluTV – Bonkis (İlk 3 Bölüm Tanıtımı) (22 Ocak Cuma yayında!)

  /  • Dijital Platform   /  BluTV   /  BluTV – Bonkis (İlk 3 Bölüm Tanıtımı) (22 Ocak Cuma yayında!)

BluTV – Bonkis (İlk 3 Bölüm Tanıtımı) (22 Ocak Cuma yayında!)

Yönetmenliğini Emre Erdoğdu‘nun yaptığı ve başrollerinde ise; Deniz Tezuysal, Vildan Atasever, Öykü Naz Altay, Sergen Deveci, Burak Sevinç, Serhat Parıl, Lale Mansur ve Cem Emüler‘in yer aldıkları “Bonkis”  adlı dizi, bu cuma BluTV’de başlıyor. Dizinin yapımcılığını CDM İstanbul, senaryo yazımını da; Deniz Tezuysal üstlenmiş.

blutv – Bonkis

Blutv’nin 2021 yılı için ilk açıkladığı dizi olan“Bonkis” in konusu ise kısaca şöyle özetlenmiş:“30’larında inatçı bir kadın, batmak üzere olan dükkanını yaşatmaya çalışırken yıllardır kaçtığı tüm ilişkiler ayağına dolanır. Deniz şahsına münhasır, inatçı ve tutkulu bir kadındır. Mimarlık mesleğini yapmak yerine hayallerinin peşinden gidip Bonkis adında bir kafe açmış ancak toz pembe hayalleri gerçeklerle uyuşmamıştır. Ekonomik olarak ayakta kalmakta zorlanan kafesini yaşatmaya çalışan Deniz, bir yandan ailesinin pek karmaşık hayatıyla uğraşırken aşkı da, unutamadığını henüz farkında olmadığı, evlenmek üzere olan eski sevgilisinin kayınpederinde bulmaya kalkışınca işler iyice karışır.”

blutv – Bonkis – Afiş

“Hayaller avokado, hayatlar menemen!” sloganını kullanan dizinin ilk 3 bölümü; 22 Ocak 2021 Cuma günü blutv’de yayına girecek.

blutv – 2021’in Projeleri

Diziyi izlemek için: https://www.blutv.com/bonkis-dizisi

Yorum Ekle