son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Godzilla vs. Kong (Official Trailer ve Afiş) (yepyeni!)

  /  • Televizyon   /  Afiş   /  Godzilla vs. Kong (Official Trailer ve Afiş) (yepyeni!)

Godzilla vs. Kong (Official Trailer ve Afiş) (yepyeni!)

Yönetmenliğini Adam Wingard’ın üstlendiği ve başlıca rollerinde Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Julian Dennison’un yer aldıkları, merakla beklenen yeni Godzilla filmi “Godzilla vs. Kong”dan official trailer ve afiş yayınlandı.

Godzilla vs. Kong (2021)

“One will fall” sloganını kullanan filmin konusu kısaca şöyle:

” Kong ve koruyucuları, Kong’un gerçek evini bulmak için, tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar. Yanlarında Kong’un güçlü bir bağ kurabildiği tek kişi olan, genç yetim kız Jia da vardır. Ancak ekip; kendilerini beklenmedik bir şekilde de olsa; küresel çapta bir yıkım yapabilecek olan, öfkeli bir Godzilla’nın yolunda bulurlar. Görünmeyen güçlerin kışkırttığı, bu iki dev yaratık arasındaki destansı çatışma, Dünya’nın çekirdeğinin derinliklerinde yatan bir gizemin de yalnızca başlangıcıdır.”

Film 26 Mart 2021’de bazı ülkelerde vizyonda olması ve aynı anda HBOMax üzerinden de izlenebilir olması bekleniyor. (ABD’de ki mevcut HBOMax üyeleri için 31 gün boyunca extra bir ücret ödenmeden izlenebilecek olan filmin; ülkemizdeki tarihi henüz belli değil.)

IMDb: https://www.imdb.com/title/tt5034838/

Yorum Ekle