son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Kurumsal Hediyelerle Şirketinizin Vizyonunu Yansıtın!

  /  Alışveriş   /  Kurumsal Hediyelerle Şirketinizin Vizyonunu Yansıtın!

Kurumsal Hediyelerle Şirketinizin Vizyonunu Yansıtın!

Türkiye’nin en sıra dışı internet hediye mağazası bodo.com, kişisel sürprizlerin yanı sıra Kurumsal Hediye ihtiyaçlarınız için de en iyilerini sizler için sunuyor. Kurumsal hediyeler, çalışanlarınıza büyük bir moral ve güven deposu olma özelliği taşırken, müşterilerinizle kurduğunuz veya kurmak üzere olduğunuz iş ilişkileri için de çok iyi bir temel oluşturmaya yarar. Hediyenin, insan ilişkilerini güçlendirdiği, samimiyet ve saygıyı arttırdığı herkesçe bilinen bir durumdur. En yakınlarımızın özel günlerini kaçırmadan, onlara verdiğimiz değeri, küçük ya da büyük hediyelerle yansıtma şansı bulurken; bizimle aynı hedef için canla başla çalışan iş arkadaşlarımız ve çalışanlarımıza da duyduğumuz minneti göstermemek olmaz elbette. Gece gündüz demeden, sizden sabrını esirgemeyen kıymetli çalışanlarınıza hem motivasyon sağlamak, hem de onlara da duyduğunuz saygıyı gösterme fırsatı bulmak için size en uygun Kurumsal Hediye seçeneklerini bodo.com sağlıyor. Burada bulunan, takım halinde gerçekleşebilen ya da bir iki kişilik deneyimler, dilediğiniz duruma göre hediye bulma olanağı tanıyor.

Kurumsal Hediye fikirleri

Bodo’dan alacağınız kurumsal hediyelerde, şirketinizin ilgilendiği işi veya vizyonunu yansıtabilecek detaylar bulmanız mümkün. Bu deneyimleri hangi özel gün için vereceğinizi belirledi iseniz, kategorileri araştırmaya başlayabilirsiniz. ‘’Uçuşlar’’, ‘’Sanat’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Yemek Workshop’ları’’, ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Romantik’’, ‘’Tatil’’, ‘’Tekno’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’ kategorilerinde, kurumunuz ve müşterilerinize en uygun hediye konseptini bulabilirsiniz. Bunlarla birlikte, şirketinizin çalışma koşullarına göre, çalışanlarınızı iş ortamının stresinden uzaklaştıracak aktivitelere odaklanabiliriz. Özel müşterileriniz için de farklı gezi programları oluşturabilirsiniz. İstanbul’a sizinle anlaşma yapmak veya ziyaret üzere gelmiş müşterilerinize, ‘’Özel Yelkenli Yat Seyri’’ deneyim hediyesi vererek harika bir gezi programı da sağlayabilirsiniz. Kültürümüzün temel parçalarından olan Türk Hamamını, yabancı iş ortaklarınıza tanıtmak için: ‘’Geleneksel Türk Hamamı’’ veya ‘’Geleneksel Kese & Köpük Masajı’’ tercih edebilirsiniz.

Kurumsal çalışanlara hediyeler

İş yerindeki güzel ve huzurlu havanın daimi, çalışanların ihtiyaç duyduğu pozitif enerji ve farklılık için size en uygun hediyeler bodo’da. Eğlenceli, sohbet ve samimiyeti artıran türden Yılbaşı hediyesi olarak: ‘’Kadınlar için Hamam Günü’’ ve ‘’Erkekler için Hamam Günü’’ deneyimlerini tercih edebilirsiniz. Sürekli masa başı çalışanların, hayatlarında ihtiyaç duyduğu hareketli ve kaliteli zamanı, bu deneyimlerle sağlayabilirsiniz: ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi’’, ‘’Arkadaş Grubu için Gece Paintball’’, ‘’Tırmanış Eğitimi’’, ‘’Rüzgar Sörfü Deneme Dersi’’. Stresten arınıp, sakin kalmaya ihtiyaç duyduklarını düşünüyorsanız, bu deneyim hem arındırıcı hem de eğlenceli olacak: ‘’Arkadaş Grubu için SUP Yoga’’. Daha hareketli ve bedensel anlamda yorucu işlerle uğraşıyorsanız, masajlar herkese çok iyi gelecektir: ‘’Mix Masajı’’, ‘’Avrupa Yakasında Shiatsu Masajı’’, ‘’Avrupa Yakasında Sıcak Taş Masajı’’ ve daha onlarcası bodo’nun eğlenceli sayfalarında.

Yorum Ekle