son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Scream (Official Final Trailer)

  /  • Sinema   /  Afiş   /  Scream (Official Final Trailer)

Scream (Official Final Trailer)

İlk filmi 1996 yılında vizyona giren yönetmen Wes Craven’in “Scream” serisi; Scream 2 (1997) ve Scream 3 (2000) ile devam etmişti. Son olarak olayların üzerinden geçen 10 yılın ardından Scream 4 (2011)  yine Wes Craven yönetmenliğinde çekilmişti. Ünlü yönetmen Wes Craven 2015’de vefat etmişti. Bu sefer ilk filmdeki olaylardan 25 yıl sonrasının anlatıldığı serinin yeni filmini ise Matt Bettinelli ve OlpinTyler Gillett yönetiyor. Senaryosunu James Vanderbilt ve Guy Busick’in yazdığı serinin 5.filmi Scream‘de ilk filmden beri yer alan Neve Campbell (Sidney Prescott), Courteney Cox (Gale Weathers) ve David Arquette (Dewey Riley)’in yanı sıra Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown ve Sonia Ammar başrollerde yer alıyor.

Scream‘de Woodsboro şehrinde 25 yıl sonra gençleri hedef alan hayalet maskeli yeni bir seri katilin ortaya çıkmasıyla, kahramanlarımız da şehre geri dönüyor.

“It’s Always Someone You Know” sloganını kullanan; Paramount Pictures ve SpyGlass Media Group’un yapımcısı olduğu “Scream“; 14 Ocak 2022’de sinemalarda olacak.

Scream (2022)

IMDb: https://www.imdb.com/title/tt11245972/

 

Yorum Ekle