son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Şık ve Tasarım Mobilyaları ile Dikkat Çeken Oturma Grupları

  /  Alışveriş   /  Şık ve Tasarım Mobilyaları ile Dikkat Çeken Oturma Grupları

Şık ve Tasarım Mobilyaları ile Dikkat Çeken Oturma Grupları

Evlerde vakit geçirmekten en çok keyif alınan yerlerin başında salon ve oturma odaları gelir. Günün yorgunluğunu attığınız, ailenizle keyifle vakit geçirdiğiniz bu alanlardaki konfor için doğru bir oturma grubu modeli seçmek önemlidir. Farklı tasarımları, renkleri ve çeşitleri ile dikkat çeken oturma grubu modelleri zengin bir ürün yelpazesine sahiptir. Her zevke ve beğeniye hitap eden oturma grupları arasından kendi kişiliğinizi yansıtan modelleri seçerek hem şıklığın hem de konforun keyfini çıkarabilirsiniz. Oturma gruplarını ister seçeceğiniz koltuk ve koltuk grupları ile kendiniz oluşturabilir isterseniz oturma grubu koleksiyonları arasından bir tercihte bulunabilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı mobilyaları ile tüketicilerin beğenisini kazanmış Yataş Grup’un yeni markası Divanev; modern ve klasik tarzları harmanlayarak oluşturduğu farklı seçenekler sunan oturma grubu modelleri ile her zevke hitap eder.

Zarif ve Şık Tasarımlara Sahip Oturma Grupları

Zarafet ve şıklığın ön planda olduğu oturma grupları, modern dokunuşlar ile birleşerek en sevdiğiniz mobilyalardan olmaya aday. Klasik oturma grubu modellerinde görmeye alışık olduğunuz şıklığın modern tasarımlar ile bir araya getirilmesi ile tasarlanan modern oturma grupları, farklı renk seçenekleri ile her zevke uygun biçimde kullanılabilir. Genellikle kadife kumaşlar ile tercih edilen bu tarzdaki oturma grupları geniş renk kataloğu ile ister açık ister koyu renkte kullanılabilir. Geleneksel mobilya çizgilerinin günümüze uyarlanması ile elde edilen şık mobilyalar, evinizde sadelik ve asaletin bir araya gelmesini sağlar. Hem salon hem de oturma odalarında kullanıma uygun olan oturma grupları modası geçmeyen klasik parçaları ile uzun yıllar boyunca kullanılabilir.

Konforu ile Ön Plana Çıkan, Rahatlık Arayanların Tercihi Olan Oturma Grupları

Konforu öncelemiş olanların ilgisini çeken rahatlığının yanı sıra tasarımları ile de beğeni kazanmış konforlu oturma grupları ile evinizde istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Sıklıkla keten kumaşların tercih edildiği oturma grupları; kolay açılabilir yapıda olan yatak mekanizmaları ile anında yatak olmaya hazır. Birçok farklı renk seçeneği olan modeller sakin ve dingin bir oturma alanı oluşturmak isteyenler için gri, beyaz ve krem gibi renklerin yanı sıra mor, lacivert, kahverengi gibi koyu tonlar da tercih edilebilir. İskandinav tarzda olan aksesuar ve mobilyalar ile de kullanılabilecek olan konforlu oturma grupları, gözünüzü yormayan ferah alanlar yaratmanıza da katkı sunar.

Renkli ve Canlı Bir Oturma Alanı Yaratmak İsteyenlerin Tercihi Olabilecek Oturma Grupları

Enerjisi yüksek ve renkli bir oturma alanı oluşturmak istiyor iseniz modern tasarımdaki oturma gruplarını tercih edebilirsiniz. Canlı renklerde seçeceğiniz mobilyanızı uygun aksesuar ve ek mobilyalar ile destekleyerek sıcak bir ortam oluşturabilirsiniz. İster zarafeti ile ön plana çıkan klasik yapıdaki, ister konforu ile dikkat çeken modern yapıdaki oturma grupları arasından bir tercihte bulunun; yapacağınız koltuk kumaşı seçimi ile evinizin tüm havasını değiştirebilirsiniz. Turuncu, nar çiçeği, fıstık yeşili, sarı gibi koltuk renkleri ile kombinleyeceğiniz kırlentler, desenli koltuk şalları, aydınlatmalar ve ev bitkileri ile enerjisi yüksek bir ortam oluşturabilirsiniz.

İşlevsel Özellikleri ile Dikkat Çeken Oturma Grubu Modelleri

Oturma grupları kişisel zevk ve beğenilerin yanı sıra kullanışlı ve işlevsel özellikleri ile de ön plana çıkmaktadır. Küçük bir eve ya da yetersiz bir depolama alanına sahipseniz seçeceğiniz oturma grubunun sandıklı olması size avantaj sağlayacaktır. Aynı şekilde kalabalık bir aileye sahip iseniz seçeceğiniz oturma grubu içerisindeki üçlü koltuğun yataklı olması yerden tasarruf etmesini sağlar. Yaşam alanlarınızda günün yorgunluğunu atmak, aileniz ile keyifli vakit geçirmek ve misafirlerinizi zevkle ağırlamak için Yataş güvencesi ile Divanev’in her zevke uygun kullanışlı oturma grupları arasından bir tercihte bulunabilir, avantajlı fiyatlar ile dilediğiniz oturma grubuna sahip olabilirsiniz.

Yorum Ekle