son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

iPhone Ekran Değişimi Garantili Teknik Servis

  /  Alışveriş   /  iPhone Ekran Değişimi Garantili Teknik Servis

iPhone Ekran Değişimi Garantili Teknik Servis

Son yüzyılın en önemli teknolojik ürünleri arasında yer alan akıllı cihazlar hemen her bireyin kullanımına uygun şekilde imal edilir. Bu ürünler gündelik hayatın kolay hale getirilmesinde önemli rol oynar. Apple, akıllı telefon üretimi konusunda kendini kanıtlamayı başaran ve günden güne geliştirdiği cihazlarını hizmete sunan bir markadır. iPhone ekran değişimi gibi önem taşıyan bir konuda ise garantili teknik servisten faydalanmak gerekir.

Günün hemen her anında kullanımda olan akıllı telefonlar bazı durumlarda kırılarak ekran hasarı alabilir. Bu gibi durumlarda telefonun sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi için ekran değişimi gerekebilir. Ekranın değişmesi için gözle görülür problemlerin yanı sıra görülmeyen sorunların da mevcudiyeti göz önünde bulundurulur. iPhone ekran değişimi için kullanıcının cihaz ile yaşadığı problemi iyi ifade etmesi ve böylece sorunun kaynağının saptanması çözüm aşamasını hızlandırmaya yardımcı olur.

iPhone Ekran Değişimi Ne Zaman Yapılmalı?

Günlük yaşamda bireyler yalnızca iletişim kurmak için değil, farklı alanlarda üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmek amacıyla da telefondan faydalanır. Kişilerin onlarca farklı konuda yardımına ihtiyaç duyduğu bu cihazlar dikkatsiz kullanım sonucu hasar görebilir. En sık karşılaşılan problemler arasında cihazın belirli bir yükseklikten düşerek ekranının kırılması yer alır. iPhone kırık ekran değişimi hassas bir süreci kapsadığı için uzmanlar tarafından gerçekleştirilmesi gereken bir işlemdir.

Kırılmaların yanı sıra çizilmeler ve çatlamalar meydana gelen ekranın da değiştirilmesi gerekir. Değişimin yapılmasına zemin hazırlayan bir diğer sebep, cihazın dokunmatik panelinde çıkan arızalardır. Dokunmatiğin çalışmasını engelleyen bu neden, cihazın işlevini yerine getirememesine yol açar. iPhone marka telefonlarda sıklıkla karşılaşılan bir diğer problem, ekranın sarı görünmesidir. iPhone sarı ekran değişimi kullanıcıların ayarlardan bu problemi düzeltememelerine karşın gerekli hale gelir.  Ekran ile ilgili bilinmesi gereken detaylardan biri, camın zarar görmesine karşın dokunmatiğinin çalışmaya devam etmesi ile ilgilidir. Hasara rağmen telefon çalışmaya devam ediyorsa bu durumda iç ekranda bir hasar olmadığı anlamı çıkar. Sadece dış ekranda görülen hasarın giderilmesi için iPhone ekran camı değişimi yaptırmak yeterli olur.

Ekranın sert cisimlerle temasından kaçınılması ve arka cepte taşınarak üstüne oturulmaması kullanım ömrünü uzatır. Ayrıca cihazın çanta içerisinde ağır bir eşyanın altında bırakılmaması da önem arz eden ayrıntılar arasında bulunur. iPhone ekran değişimi İstanbul veya diğer illerde yaşayan kullanıcılar için Tamirci Abi farkıyla gerçekleştirilir. Apple akıllı telefonunun ekranı çeşitli sebeplerden dolayı hasar alan herkes bu hizmetten faydalanma şansına sahiptir.

iPhone Ekran Değişim Maliyeti

Apple marka akıllı telefonların kullanım ömrünü uzatmak, ürünün herhangi bir noktasına aldığı hasarın giderilmesiyle sağlanabilir. Ekranda meydana gelen problemlerin çözüme kavuşturulması için garantili teknik servis tercihinde bulunmak gerekir. Apple, seri halinde imal ettiği telefonlarının her birine ayrı ayrı üstün özellikler eklemiş ve bu da hem iç hem de dış donanımda bazı farklılıkların oluşmasını sağlamıştır.

iPhone ekran değişimi fiyat değerleri incelendiği zaman model bazında bir fark gözlenir. Ekranın boyutu ve sahip olduğu nitelikler modele göre birbirinden ayrıldığı için tek bir fiyat çıkması mümkün değildir. Ayrıca hasarın büyüklüğü de değerlere etki eder. Telefonda yapılan her değişim, onun kullanımında dikkat edilmesi gereken noktaları artırır. Bu bakımdan kullanıcılar mümkün olduğunca cihazlarını özenli bir şekilde korumalı ve olası risklere karşı önlem almalılardır. iPhone ekran değişimi sonrası ekrana koruyucu taktırmakla işe başlanabilir. Bunun yanı sıra cihazın zarar görebilme ihtimalinin arttığı alanlardan uzaklaştırılması gerekir.

Yorum Ekle