son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

TLC Film Kuşağı – Nisan 2023 (Ayın Filmleri)

  /  • Televizyon   /  Televizyon Haber   /  TLC Film Kuşağı – Nisan 2023 (Ayın Filmleri)

TLC Film Kuşağı – Nisan 2023 (Ayın Filmleri)

TLC‘de hafta içi her akşam 19:30’da yayınlanan “Film Kuşağı” bu ay da devam ediyor. “Film Kuşağı”nda Nisan 2023’de yayınlacak filmler belli oldu:

3 Nisan Pazartesi
Haykırış / The Calling (2014)

Dedektif Hazel Micallef komşusunu ziyarete gittiğinde korkunç bir cinayeti keşfederek ülkenin dört bir yanında işlenen bir dizi cinayete ulaşır ve huzurlu hayatı altüst olur.

 

4 Nisan Salı
Hayalet Sürücü / Ghost Rider (2007)

Gösteri sürücüsü olan Johnny Blaze kandırılarak ruhunu satmaya ikna edilince korkunç bir Hayalet Sürücü’ye dönüşür ve kelle avcısı olarak şeytana hizmet eder.

 

5 Nisan Çarşamba
Ben Casus / I Spy (2002)

ABD hükûmetine ait bir hücum botu çalınınca özel ajanlardan oluşan bir ekip eski bir boks şampiyonuyla birlikte gizli bir göreve atılarak bir silah kaçakçısını araştırmaya başlar.

 

6 Nisan Perşembe
Keskin Nişancı / American Sniper (2014)

Kolombiyalı bir çete lideri ABD’ye giden kaçakçılık rotalarını ele geçirince Brandon Beckett, Richard Miller ve Çavuş Thomas Beckett karteli çökertmek için birlik olur.

 

7 Nisan Cuma
Ajan Salt / Salt (2010)

CIA ajanı Evelyn Salt, bir irticacı tarafından Rus casusu olmakla suçlanınca firar eder.

 

10 Nisan Pazartesi
Aşkın Gücü / Angel Eyes (2001)

Olağanüstü şartlar altında tanışan bir Chicago polis memuru ve kayıp bir ruh birbirine âşık olur. Gerçekleri öğrenmeye başlayan polisin kendi geçmişiyle yüzleşmesi gerekir.

 

11 Nisan Salı 
İnfazcı 2: Savaş Bölgesi / Punisher: War Zone (2008)

İntikam için yaşayan adam ve eski özel kuvvetler askeri, infazcı mafya lideriyle çatışır. Lider, yaralı yüzlü suçlu bir psikopat olarak küçük ordusuyla yeniden karşılarına çıkar.

 

12 Nisan Çarşamba
Gözcü / Lakeview Terrace (2008)

California’da hayallerinin evine taşınan genç bir çift onlardan kurtulmak için her yola baş vurmaya hazır ırkçı bir komşunun hedefi olur.

 

13 Nisan Perşembe
Tam Gaz / Baby Driver (2017)

Bir çete lideri için çalışmaya zorlanan yetenekli bir kaçış aracı şoförü hayatını, aşkını ve özgürlüğünü riske atan başarısız geçen bir vurgunun ardından gerçeklerle yüzleşir.

 

14 Nisan Cuma
Savaş Sanatı / The Art of War (2000)

Bir konteyner dolusu mültecinin cansız hâlde bulunması ve Çin büyükelçisinin ABD-Çin ticaret anlaşması esnasında vurulmasının ardından FBI Ajanı Shaw cinayetle suçlanır.

 

17 Nisan Pazartesi
Charlie Hakkındaki Gerçekler / The Truth About Charlie (2002)

Genç bir kadın eve döndüğünde kocasının öldüğünü öğrenir. Bütün parasını kaybeden ve dört tehlikeli adamın hedefi olan kadın kendisine yardım teklif eden yabancıya güvenebilir mi?

 

18 Nisan Salı
Şehrin Azizleri 2 / The Boondock Saints II: All Saints Day (2009)

Mafya içindeki karanlık güçler sevilen bir rahibi öldürünce MacManus kardeşler kanlı bir göreve atılıp suçlulardan intikam almak için gözden uzaktaki hayatlarını geride bırakır.

 

19 Nisan Çarşamba
7 Saniye / 7 Seconds (2005)

Usta hırsız Jack yanlışlıkla meşhur bir tablo çalar. Ortağı tablonun peşindeki gangsterler tarafından kaçırılınca Jack tehlikeli bir kurtarma operasyonu düzenlemek zorunda kalır.

 

20 Nisan Perşembe
Adalet / The Equalizer (2014)

Robert McCall, Rus gangsterlerin kontrolündeki genç bir kıza yardım etmek için yeni ve sakin hayatını geride bırakır. Gizli yetenekleri, adalet arzusunu yeniden canlandırır.

 

21 Nisan Cuma
Savaş Sanatı: İhanet / The Art of War II: Betrayal (2000)

Emekli olan Ajan Neil Shaw öldürülen eski akıl hocasının intikamını almak için göreve döner. İhanet, ölümcül yozlaşma ve suikast planlarıyla dolu bir ağ keşfeder.

 

24 Nisan Pazartesi
Mükemmel Bir Adam / The Perfect Guy (2015)

Evlilik korkusu olan erkek arkadaşından olaylı bir şekilde ayrılan bir lobici mükemmel erkeği bulduğunu düşünür. Çok geçmeden ortaya çıkan şiddet eğilimi hayatını altüst eder.

 

25 Nisan Salı
Bıçak Sırtı 2049 / Blade Runner 2049 (2017)

İlk filmdeki olaylardan 30 yıl sonra yeni bir bıçak koşucusu, LAPD’den Memur K, toplumdan kalanları kaosa sürükleyebilecek, uzun zamandır gizli olan bir sırrı ortaya çıkarır.

 

26 Nisan Çarşamba
Uykusuz / Sleepless (2017)

Başarısız bir vurgunun ardından genç oğlu kaçırılan polis memuru Vincent Down kendini kanunsuz polisler, güç savaşları ve katil gangsterlerle dolu bir ağ içinde bulur.

 

27 Nisan Perşembe
Adalet 2 / The Equalizer 2 (2018)

Denzel Washington sömürülen ve baskı görenlerin gözü pek adalet savaşçısı Robert McCall karakterine yeniden hayat verir. Söz konusu sevdiği biri olduğunda ne kadar ileri gidecek?

 

28 Nisan Cuma
Savaş Sanatı 3: Ceza / The Art of War III: Retribution (2009)

Ajan Neil Shaw, bir nükleer bombanın Kuzey Koreli teröristlerin eline geçmesini önlemek için gizli göreve katılır. Ölümle sonlanan operasyonun ardından Shaw cinayetle suçlanır.

Yorum Ekle