son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

TOD – Sarmaşık Zamanı (Resmi Fragman) (Çok yakında yayında!)

  /  • Dijital Platform   /  TOD   /  TOD – Sarmaşık Zamanı (Resmi Fragman) (Çok yakında yayında!)

TOD – Sarmaşık Zamanı (Resmi Fragman) (Çok yakında yayında!)

TOD‘un çok yakında platforma eklenecek olan yeni orijinal dizisi “Sarmaşık Zamanı”ın afişi ve resmi fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan, Yiğit Kirazcı’ya, Emre Karayel, Emel Çölgeçen, Özgür Emre Yıldırım, Müge Bayramoğlu, Fatih Berk Şahin, Tilbe Saran, Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Mesut Yılmaz, Gökçe Güneş Doğrusöz, Ayşe Melike Çerçi, Uğur Karabulut, Funda Güray ve Yılmaz Sütçü gibi isimler yer alıyor.

“Sarmaşık Zamanı” dizisinin konusu şöyle:

“Mutlu bir evliliği, sevdiği bir işi olan Ezgi, bir gün karşısına çıkan bir yabancının söyledikleriyle inandığı her şeyi sorgulamaya başladı. Kocası Kerem, gerçekte nasıl bir insandı? Görünüşte mutlu olan evlilikleri belki de dağılmanın eşiğindeydi. Ezgi, duyduklarına mı, gördüklerine mi yoksa hissettiklerine mi inanması gerektiğini bilmiyordu. Sorgulamalarının sonucunda Ezgi kendini bir karakolda bulacaktı. Kerem, bir kadını öldürmüş olabilir miydi?”

Sarmaşık Zamanı

“Sarmaşık Zamanı” çok yakında TOD‘da!

Yorum Ekle