son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

FX Türkiye – Lost (İlk sezondan itibaren 1 Eylül’de başlıyor!)

  /  • Televizyon   /  Yabancı Dizi   /  FX Türkiye – Lost (İlk sezondan itibaren 1 Eylül’de başlıyor!)

FX Türkiye – Lost (İlk sezondan itibaren 1 Eylül’de başlıyor!)

2000’li yılların en çok izlenen dizilerinden biri olan ve “En İyi Televizyon Dizisi” dalında Altın Küre ve Emmy Ödüllü “Lost”; FX Türkiye‘de yeniden başlıyor. 6 sezon 121 bölümden oluşan dizi, ilk sezonundan itibaren hafta içi her gün 20:30’da yayınlanacak. 08:15, 11:15, 14:30 ve 17:50’de ise gün aralıkları ile tekrar yayınlanacak.

2004-2010 yılları arasında yayınlanan Lost, Sidney’den Los Angeles’a uçan bir yolcu uçağının kaza yapması sonucu Güney Pasifik’te gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikâyelerini konu ediniyor. Her bölüm tipik olarak adada geçen ana hikayenin yanı sıra, bir karakterin hayatındaki bir başka noktaya ilişkin ikinci bir hikayeye sahip, yine de diğer zaman ile ilgili olaylar düzeni bu formülü sonraki bölümlerde değiştirmekte.

Dizinin arkasında J.J. Abrams, Jeffrey Lieber, Damon Lindelof yer alıyor. Lost‘un oyuncu kadrosunda Adewale Akinnuoye-Agbaje, Naveen Andrews, Nestor Carbonell, Henry Ian Cusick, Jeremy Davies, Emilie de Ravin, Michael Emerson, Jeff Fahey, Matthew Fox, Jorge Garcia, Maggie Grace, Josh Holloway, Malcolm David Kelley, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Ken Leung, Evangeline Lilly, Dominic Monaghan, Terry O’Quinn ve Harold Perrineau gibi isimler yar alıyor.

FX Türkiye nasıl izlenir?

  • D-Smart 18
  • Kablo TV 333
  • tivibu 19 – 141
  • Turkcell TV+ 3

Yorum Ekle