son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Hürriyet KitapSanat Eki

  /  Alışveriş   /  Hürriyet KitapSanat Eki

Hürriyet KitapSanat Eki

Hürriyet’in yeni kültür ve sanat ilavesi “Hürriyet KitapSanat” bugün yayın hayatına başladı. Kitap tanıtımı ve eleştiri yazılarıyla; yaklaşık 15 yıl yayınlanan Radikal Kitap ilavesi; Radikal gazetesinin kapanmasının ardından bir süredir Hürriyet ile birlikte cuma günleri büyük şehirlerde yayınına devam ediyordu. Artık; sanatı da içine alarak büyüdü ve “Hürriyet KitapSanat” adıyla tüm yurtta okurlarla buluşmaya başladı. Kitaba ve sanata dair her türlü güncel içerik ve araştırma, alanında yetkin isimlerin yazacağı yazılarla her hafta Cuma günü Hürriyet gazetesi okuru ile buluşacak.

“Hürriyet KitapSanat” dergisinde Doğan Hızlan, Selim İleri, Semih Gümüş, Ömer Türkeş, Ömer Erdem, Kemal Varol, Yücel Kayıran, Efnan Atmaca, Ömür Kurt ve Elif Türkölmez edebiyat ve kitap dünyasına dair yazılarıyla yer alıyor. Sanat sayfaları ise Serhan Bali, Sevin Okyay, Cem Erciyes, Ayşegül Sönmez, Murat Özer gibi isimlerin kaleminden çıkan caz, klasik müzik, plastik sanatlar, mimari, sinema ve tiyatro yazılarıyla dolu.

Hürriyet Kitap Sanat

Yeni ilave için hazırlanan reklam filmindeki; kitap isimleriyle farklı sanat eserlerinin isimlerinden oluşan tamlamalar da ayrıca dikkat çekiyor: “Böyle buyurdu, inci küpeli kız”, “Kürk mantolu Mona Lisa”  ve “Puslu Kıtalar Kulübü”.

Yorum Ekle