son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Netflix Türkiye – Şubat 2019 (Yeni İçerikler)

  /  • Dijital Platform   /  Dijital Platform Haber   /  Netflix Türkiye – Şubat 2019 (Yeni İçerikler)

Netflix Türkiye – Şubat 2019 (Yeni İçerikler)

Netflix Türkiye kataloğuna Şubat 2019’dan itibaren eklenecek olan diziler, filmler, belgeseller, komedi ve çocuk programları açıklandı.  Netflix Türkiye‘de bu ay sizin için seçtiğimiz yeni içerikler:

 


Netflix Orijinal Dizileri

Nightflyers

Nightflyers

Nightflyers
1.Sezon / 1 Şubat 2019

George R.R. Martin’in kısa romanından uyarlanan dizi, uzaylılarla temas kurmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkan sekiz bilim insanı ile bir telepati uzmanını anlatıyor.

 

Russian Doll

Russian Doll

Russian Doll
1.Sezon / 1 Şubat 2019

Nadia durmadan ölüp 36. yaş günü partisini tekrar yaşamaktadır. Gerçeküstü bir zaman döngüsüne sıkışıp kalan bu kadının başı, kendi ölümlülüğüyle beladadır.

Siempre Bruja

Siempre Bruja

Siempre Bruja / Always A Witch
1.Sezon / 1 Şubat 2019

Kazıkta yakılmamak için zamanda yolculuk yapan bir cadı, günümüz Cartagenasındaki yaşama uyum sağlamak zorundadır. Ancak bir cadıysanız hep cadı kalırsınız.

¡Nailed It! México
1.Sezon / 8 Şubat 2019
Eğlence, fondan ve gülünç derecede başarısız kekler Meksika’ya geliyor. Amatör aşçılar, para ödülü için karmaşık tatlıları tekrar yaratmaya çabalıyor.

Unauthorized Living
1.Sezon / 8 Şubat 2019
Galiçyalı ve nüfuz sahibi bir uyuşturucu karteli patronu, hem kötüye giden hastalığını gizli tutmak hem de yerine geçecek birini bulmak zorundadır.

One Day at a Time
3.Sezon / 8 Şubat 2019
Penelope hemşirelik eğitimi alır. Elena ve Syd yakınlaşır. Alex cezalandırılır. Lydia ölmeden önce yapılacaklar listesiyle uğraşır. Schneider âşık olur.

Flavorful Origins: Chaoshan Cuisine
1.Sezon / 11 Şubat 2019
Çin mutfağının leziz çeşitliliğe sahip dünyasına dalarak bu mutfağın bölgesel farklılıklarını ve yemeklerin benzersiz geçmişlerini keşfedin.

Dirty John
1.Sezon / 14 Şubat 2019
Bu gerçek suç antolojisinin ilk sezonunda, John Meehan ile Debra Newell’in rüyadan kabusa dönen aşkına tanıklık ediyoruz. Podcast’ten uyarlandı.

Dating Around
1.Sezon / 14 Şubat 2019
Bir bekâr erkek ya da kadın, önceden tanımadığı beş kişiyle ayrı ayrı buluşmaya çıkıyor. Bize de ikinci kez hangisiyle buluşacağını izlemek kalıyor.

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy

The Umbrella Academy
1.Sezon / 15 Şubat 2019

Süper kahramanlardan oluşan sorunlu bir aile, babalarının ölümü ardındaki gizemi, kıyamet tehdidini ve çok daha fazlasını çözmek üzere bir araya gelir.

Suburra

Suburra

Suburra
2.Sezon / 22 Şubat 2019

Arsa, para ve güç mücadelesi yoğunlaşırken genç zıpçıktılar Aureliano, Spadino ve Lele, Roma’nın yeraltı dünyasının kontrolünü ele geçirme planları yapar.

Workin’ Moms
1.Sezon / 22 Şubat 2019
Büyükanne ve büyükbabalardan bebeğe bakmasını istemekten doğum sonrası depresyonuna kadar, bu anneler doğumun ardından hayatın gerçekleriyle yüzleşiyor.

Rebellion
2.Sezon / 22 Şubat 2019
I. Dünya Savaşı sırasında Dublin’de üç kadın ve aileleri, İngiliz yönetimine karşı gerçekleşen şiddet dolu Paskalya Ayaklanması’nda taraflarını seçerler.

The Big Family Cooking Showdown
2.Sezon / 22 Şubat 2019
Bu senaryosuz dizide, yemek tutkunu aileler, İngiltere’nin en iyi ev aşçıları unvanını kazanma şansı için en leziz yemeklerini servis ediyor.

Van Helsing
3.Sezon / 26 Şubat 2019
Vanessa, üç yıl komada kaldıktan sonra vampirlerin istila ettiği bir dünyaya uyanır. Artık o ve hayatta kalan bir avuç insan yaşamları için savaşmak zorundadır.

Shadowhunters: The Mortal Instruments
3.Sezon B / 26 Şubat 2019
Clary Fray’in hikâyesi ve onun melekler, iblisler, vampirler ve kurt adamlarla yaşadığı maceralar, şaşırtıcı ve nefes kesen dizi finaliyle sona eriyor.

 


Netflix Orijinal Dizileri (Haftalık)

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery
2.Sezon / Şubat 2019
Galaksinin farklı yerlerindeki gizemli olaylar nedeniyle Discovery, geçici kaptanla yeni bir göreve gider. Bu kaptan Enterprise’dan Christopher Pike’tır.

Romance is a Bonus Book
1.Sezon / 5 Şubat 2019
Çalıştığı yayıncılık şirketinde bugüne kadarki en genç baş editör olan yetenekli yazar, işe çok ihtiyacı olan eski bir metin yazarının hayatına bulaşır.

 


Netflix Orijinal Filmleri

Velvet Buzzsaw
2 Şubat 2019
Ölen aykırı bir sanatçının tabloları, sanat dünyasında fırtınalar estirir. Acaba bu cüretkâr eserler, yaratıcısının öfkeli ruhu tarafından lanetlenmiş midir?

Dear Ex
2 Şubat 2019
Bir genç, inatçı annesi ile ölen babasının sevgilisi ve hayat sigortası lehtarı olan özgür ruhlu bir adam arasındaki sert kavgada yolunu bulmaya çalışır.

High Flying Bird
8 Şubat 2019
NBA lokavtı temsil ettiği müthiş çaylağı oyun dışı bırakınca menajer Ray, kariyerlerini kurtarmak ve güçlü patronlara meydan okumak için bir plan yapar.

El árbol de la sangre
8 Şubat 2019
Ailelerinin ortak geçmişinin öyküsünü yazan genç bir çift, akrabalarının karanlık sırlarını ifşa eder ve içlerinden biri acı verici bir itirafta bulunur.

Yucatan
15 Şubat 2019
Rakip üçkâğıtçılar, İspanya’dan Meksika’ya yapılan bir gemi yolculuğunda bir piyango talihlisini yaratıcı ve acımasız bir şekilde dolandırmaya çalışır.

The Breaker Upperers
15 Şubat 2019
Verilen para yeterliyse sıkı dostlar Jen ve Mel her ilişkiyi bitirebilir. Ama içlerinden biri vicdanını dinlediğinde ikilinin ilişkisi tehlikeye girer.

Paddleton
22 Şubat 2019
Ölümcül kanser teşhisi konan Michael, hem komşusu hem de arkadaşı olan Andy’den hastalık onu öldürmeden önce hayatına son vermesine yardım etmesini ister.

The Photographer of Mauthausen
22 Şubat 2019
Mauthausen Toplama Kampı’nda bir genç, fotoğrafçılık yeteneği sayesinde ayrıcalıklı mahkumlardan biri hale gelir ve kampta yaşanan vahşeti dünyaya duyurmaya karar verir.

Firebrand
22 Şubat 2019
Yapımcılığını Priyanka Chopra’nın üstlendiği, yaşamdan bir kesit sunan bu çağdaş öykünün merkezinde modern ilişkilerin inişleri ve çıkışları var.

Paris Is Us
22 Şubat 2019
Genç bir kadın, artan toplumsal gerilimler ve yıkıcı terör saldırılarının ortasındaki Paris’te çalkantılı ilişkisini hatırlarken, hayallerle gerçekler birbirine girer.

Second Act
22 Şubat 2019
Hayallerini gerçekleştirememiş olan Maya, kendini yeniden keşfetmeye başlar ve Madison Caddesi’nin zenginlerine zekasıyla neler başarabileceğini göstermeye karar verir.

Isn’t It Romantic
28 Şubat 2019
Tüm romantik şeylerden şüphe duyan bir mimar, bir gün gözlerini her şeyin ürpertici derecede kusursuz olduğu bir romantik komedi dünyasında açar. Rebel Wilson başrolde.

 


Netflix Orijinal Belgeselleri

Chef's Table

Chef’s Table

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke
8 Şubat 2019

Larry Charles’ Dangerous World of Comedy
15 Şubat 2019

Chef’s Table: Cilt 6 
22 Şubat 2019

 


Netflix Aile ve Çocuk Programları 

Free Rein: Valentine's Day

Free Rein: Valentine’s Day

Free Rein: Valentine’s Day
1 Şubat 2019

True: Happy Hearts Day
1 Şubat 2019

The Epic Tales of Captain Underpants
2.Sezon / 8 Şubat 2019

Kevin Hart’s Guide to Black History
8 Şubat 2019

The Dragon Prince
2.Sezon / 15 Şubat 2019

Netflix Türkiye kataloğuna bu ay ayrıca; Liar Liar, Apollo 13, Pirates of Carabbian: The Curse of Black Pearl filmleri ile How I Met Your Mother (1-9.Sezon), Prison Break (1-5.Sezon), Sons of Anarchy (1-7.Sezon), Homeland (1-7.Sezon) ve Family Guy (13-16.Sezon) dizileri ekleniyor.

Yorum Ekle