son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

NETFLIX – Hakan: Muhafız / The Protector – 2.Sezon (Official Trailer ve Afiş)

  /  • Dijital Platform   /  Netflix   /  NETFLIX – Hakan: Muhafız / The Protector – 2.Sezon (Official Trailer ve Afiş)

NETFLIX – Hakan: Muhafız / The Protector – 2.Sezon (Official Trailer ve Afiş)

Netflix’in ilk orjinal Türk dizisi “Hakan: Muhafız / The Protector”un; 26 Nisan 2019 tarihinden itibaren platform üzerinden yayınlanacak olan 2.sezonundan fragman ve afiş yayınlandı. İlk sezonu 14 Aralık 2018’de yayınlanan ve Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş, Yurdaer Okur, Saygın Soysal ve Alp Boyraz’ın başrollerinde olduğu dizinin; bölüm yönetmenliklerini Umut Aral, Gönenç Uyanık, Can Evrenol ve Gökhan Tiryaki üstlenmişlerdi. Dizinin yapımını ise Netflix  ve O3 Medya Türkiye birlikte üstlenmişti.

Bu sezonda diziye; Engin Öztürk ve Boran Kuzum da katılıyorlar. Engin Öztürk; Hakan’ın ağabeyini, Boran Kuzum ise; Ölümsüzler’den birini canlandıracak. Dizinin yeni sezon afişinde yer alan “Yeni bir gün ağarıyor.” sloganı da dikkat çekiyor.

Hakan Muhafız The Protector – 2.Sezon Posteri

İpek Gökdel’in “Karakalem: Ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” adlı eserinden uyarlanan dizinin yeni sezonunun konusu ise kısaca şöyle:

“Hakan, bu sefer her biri İstanbul’u ve dünyayı yok etmek için ant içmiş tam yedi Ölümsüz’e karşı mücadele etmek zorunda. İstanbul’un Muhafız’ı olan Hakan’ın Ölümsüz’lerle tek tek savaşırken, diğer yandan Sadık Olanlar’a liderlik etmesi, Leyla ile olan aşkını yaşatması ve hiç beklenmedik bir sürprizle baş etmesi gerekiyor… Ölümsüzler saldırıya susamış, atakta bekliyorlar. Hakan görevinde başarısız olduğu için kendine kızgın olsa da, durumu tersine çevirmek için öfkesini kontrol etmek zorunda olduğunun farkında. Çünkü bu sefer o rakiplerini, onlar da kendisini çok iyi tanıyorlar. Artık saklambaç değil, İstanbul’u savaş alanına çevirme zamanı… “

Dizinin 8 bölümden oluşan ikinci sezonu 26 Nisan’dan itibaren yayında olacak! Daha önce ise; 11 Nisan’da ise “İstanbul Film Festivali” nde ilk 2 bölümün galası yapılacak.

Hakan Muhafız – 2.Sezon

Yorum Ekle