son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Netflix – Azizler / Stuck Apart – (Official Trailer ve Afiş)

  /  • Dijital Platform   /  Netflix   /  Netflix – Azizler / Stuck Apart – (Official Trailer ve Afiş)

Netflix – Azizler / Stuck Apart – (Official Trailer ve Afiş)

Yönetmenliğini Taylar Biraderler (Yağmur ve Durul Taylan)‘ın yaptığı ve başlıca rollerinde ise; Haluk Bilginer, Engin Günaydın, Binnur Kaya, Öner Erkan, Fatih Artman, İrem Sak, İlker Aksum ve Gülçin Şantırcıoğlu’ın yer aldıkları “Azizler” isimli film 8 Ocak 2021 Cuma itibariyle NETFLIX‘te yayınlanmaya başlanacak.

NETFLIX – Azizler Stuck Apart

Film; 2 Ekim 2020’de sinemalarda gösterime girecekken pandemi dolayısıyla gösterimi ertelenmişti. NETFLIX tarafından gösterim hakkı alınan film NETFLIX‘in 3.orjinal Türk Filmi olarak sadece platformda yayınlanacak.

NETFLIX – Azizler – Stuck Apart – 02

Senaryo yazımını; blutv’nin ilk orijinal dizisi olan “Masum” ve de NETFLIX’in dördüncü orijinal dizisi olan“Bir Başkadır”ın da senaryosunu yazan Berkun Oya’nın üstlendiği filmin konusu ise kısaca şöyle:

“Gençlik yıllarının artık sonuna gelen Aziz, hayatından hiç memnun değildir. Yıllardır sevmediği bir işte çalışmaktadır ve gençliğinde kendisi için kurduğu mesleki hayallerden oldukça uzaktır. Sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder… Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Sonunda, en çaresiz anında, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar, ancak Aziz’in tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar, Aziz’in hayatını büsbütün değiştirecektir.”

NETFLIX – Azizler – Stuck Apart – Afiş

Yorum Ekle