son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

GAİN 30 Aralık’ta Yayında! (Tüm İçerikler) (Özel Haber)

  /  • Dijital Platform   /  Dijital Platform Haber   /  GAİN 30 Aralık’ta Yayında! (Tüm İçerikler) (Özel Haber)

GAİN 30 Aralık’ta Yayında! (Tüm İçerikler) (Özel Haber)

Başlığımız aktif başlıktır; ay içerisinde pek çok kez güncellenir. Değişikliklerden haberdar olmak için takipte kalınız…

Yeni nesil içerik platformu GAİN 30 Aralık 2020’de Yayında!

GAİN – Güzel Ahlak İyi Niyet

Filli Boya’nın eski sahibi Gözde Akpınar’ın sahibi olduğu Gain Medyanın dijital platformu GAİN 30 Aralık 2020’de yayın hayatına başlıyor.  Kendilerini televizyonun telefona uygulanması olarak tarif eden platform; 30 Aralık’ta hem IOS, hem de Android için geliştirilen uygulama üzerinden tüm mobil cihazlarda dikey formatta  yayında olacak.

Platformdan ilk açıklanan proje; “Mücbir Sebepler” programını birlikte sunan Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altuntaş’ın sunacakları “Mücbir Yılbaşı” oldu https://mucbiryilbasi.gain.tv/ adresi üzerinden e-mail yoluyla davetiye alınarak katılım sağlanacak olan bu parti; aynı zamanda platformun açılışı da olacak. Program;  31 Aralık 2020 tarihinde saat 22:00’den itibaren GAİN’de yayınlanacak.

10 Bin Adım: Daha sonra sosyal medya hesaplarından açıklanan diğer iki projeden biri; Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın başrollerinde olduğu ve platformun ilk dizisi olacak olan “10 Bin Adım” isimli proje. Dizi; iki eski sevgili Ezgi ve Memet’in, iki yeni yol arkadaşı olma hikayesini mizahi bir dille anlatıyor.  Her bölümü yaklaşık on dakikadan oluşacak ve dikey formatta yayınlanacak olan diziyi Devin Özgür Çınar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Duygu Güzelmeriç oturuyor. Dizi Ocak ayının içerisinde yayında olacak.

Ele Güne Karşı: Diğer proje ise; MFÖ’nün anlatıldığı “Ele Güne Karşı” isimli belgesel. 50 yıla yaklaşan birliktelikleriyle Mazhar – Fuat – Özkan’ın daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış görüntüleri ve belgesel için çekilen özel röportajlarıyla Ocak ayı içerisinde yayında olacak.

Terapist: Platformun resmi olarak yeni açıklanan; ikinci dizi projesi ise;  başlıca rollerinde; Zeynep Çamcı, Çağdaş Onur Öztürk, Muhammet Uzuner, Dolunay Soysert, İlayda Alişan ve Murat Kılıç’ın yer alacakları “Terapist” oldu. “Geçmiş asla geçmemiş ve geçmeyecek olandır.” sloganını kullanan “Terapist”, Ocak’ta GAİN’de!

Oyunlar Holding: Platformun bugün açıkladığı ilk proje; “Oyunlar Holding” oldu. Can Bonomo, Can Temiz ve Can Sungur’un, akla gelebilecek her türlü  oyunu; el emeği, kostüm ve amatör  objeler eşliğinde, konuklarıyla beraber oynayacağı “Oyunlar Holding” isimli program, Ocak’ta GAİN’de!

İstanbul Hesabı: Açıklanan bir diğer proje; Ahmet Mümtaz Taylan’ın hazırlayıp sunduğu “İstanbul Hesabı”. Taylan “İstanbul var. Sen varsın. Ben varım. İyi ki varız dostum.” diyerek sizleri davet ediyor.

Vedat Milör ile En İyisi: Vedat Milor, seçim yapmanın çok zor olduğu gastronomi sorularını önce sosyal medyaya, ardından uzmanlara soruyor ve kendi kararını veriyor. “En iyisi hangisi?”sorusunun cevabı “Vedat Milor ile En İyisi”nde!

GAİN – Bir Şifa Bağımlısının İtirafları

Bir Şifa Bağımlısının İtirafları: “Bir Şifa Bağımlısının İtirafları” adlı kitabın yazarı Ela Başak Atakan, şifa yolcuğunun tüm duraklarını Caner Özyurtlu’nun yönetmenliğinde yeniden arşınlıyor.

Mor ve Ötesi – Canlı Senfonik – Harbiye Açıkhava: Konsere gitmeyi, sokağa çıkmayı, canlı müzik dinlemeyi özleyenler için geliyor: mor ve ötesi, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, 8 temmuz 2019. Şimdi GAİN’de!

Şokopop: Kavga. Polemik. Basitlik. Skandal. Şokopop yeni belgeselleriyle GAİN’de!

Özelden Yürüyenler: Anlık mesajlar, güzel dostluklar ve gerçek aşkların dizisi “Özelden Yürüyenler” Ocak ayında GAİN’de başlıyor!

iOS ve Android için geliştirilen uygulama üzerinden tüm mobil aygıtlardan erişim sağlanabilecek olan GAİN platformunun farklı format ve kategorilerde diziler, kısa filmler, belgeseller, spor, müzik ve eğlence programlarının, yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli yabancı zengin bir içerik listesine sahip olarak yayın yapacağı duyuruldu.

Platformun sitesi:  https://www.gain.tv/

Sosyal Medya Adresleri:

https://www.facebook.com/GainMedya

https://twitter.com/GainMedya

https://www.instagram.com/gainmedya/

https://www.youtube.com/c/GainMedya/  

GAİN – Ana Sayfa

Platformda yer alacak diğer isimler arasında Berk Keklik, Gaye Su Akyol, İlber Ortaylı, Mehmet Okur, Mirgün Cabas, Özcan Deniz, Serkan Keskin, Harun Tekin gibi isimler bulunuyor. Projeler açıklandıkça haberimiz güncellenecek ve açıklanan tüm programlar listelenmiş olacak.

Değişikliklerden haberdar olmak için takipte kalınız…

Yorum Ekle