son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

EXXEN 1 Ocak’ta Yayında! (Tüm İçerikler) (Özel Haber)

  /  • Dijital Platform   /  Dijital Platform Haber   /  EXXEN 1 Ocak’ta Yayında! (Tüm İçerikler) (Özel Haber)

EXXEN 1 Ocak’ta Yayında! (Tüm İçerikler) (Özel Haber)

Başlığımız aktif başlıktır; ay içerisinde pek çok kez güncellenir. Değişikliklerden haberdar olmak için takipte kalınız…

Türkiye’nin Dijital platformu sloganı ile EXXEN 1 Ocak 2021’de Yayında!

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu “Türkiye’nin Dijital platformu” EXXEN 1 Ocak 2021’de yayın hayatına başlıyor.  EXXEN hem kendi internet sitesi üzerinden, hem de IOS ve Android için geliştirilen uygulama üzerinden 1 Ocak 2021’den itibaren  yayında olacak.

EXXEN – 1 Ocak’ta Yayında

Platformun sosyal medya hesapları üzerinden duyurduğu içerikleri sırasıyla şu şekilde:

Şeref Bey: Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği, senaryo danışmanlığını Ali Atay’ın yaptığı ve başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden, Ertan Saban, Devrim Yakut, Serhat Kılıç, Ahmet Rıfat Şungar, Beyti Engin, Şükran Ovalı ve Ecem Uzun’un yer aldıkları dizi projesi.

Konuşanlar: Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu, “Konuşanlar” programı Youtube’dan sonra 1 Ocak’tan itibaren Exxen de başlıyor.

Gibi:  Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç “Gibi” isimli komik skeçlerden oluşan diziyle 1 Ocak’tan itibaren Exxen’de.

Tolgshow – Filtresiz: Tolga Çevik’in beğenilen programı “Tolgshow” filtresiz hali ve yeni bölümleriyle Exxen’e geliyor.

Sihirli Annem: Sevilen dizi yeni versiyonu ile yayında olacak. Başlıca rollerde ise; Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Hande Katipoğlu, Bülent Seyran yer alıyorlar.

Zeynep Bastık ve Konukları: Zeynep Bastık ve konukları ile hem müziğe doyacaksınız, hem de sohbete!

Kirli Çamaşırlar: Orkun Işıtmak Youtube’da yaptığı ve ünlüleri konuk ettiği programını Exxen Platformuna taşıyor.

@Enis Arıkan:  Enis Arıkan’ın hazırlayıp sunacağı yepyeni bir talk show programı.

Garaj: Doğan Kabak ve Ferhat Albayrak süpriz konuk da ağırladıkları programlarında lüks araçlar ve araçlara dair her şeyi konuşulacaklar.

Akıl Oyunları: Yetenek Sizsiniz birincileri Kıvanç Özkönü ve Burak Şanlı’nın hazırlayıp sunacakları bilim ve ilizyonun buluştuğu, oyunun bulmaca hali “Akıl Oyunları”nda.

Öğrenci Evi:  Aynı çatı altında yaşayan ve hepsinin farklı bir hikayesi olan dört öğrencinin yaşadıklarının anlatıldığı ve Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Samet Kaan Kuyucu, Ceren Balcı, Dilara Gül Demiral, Ozan Güçlü, Merve Nur Bengi, Zülal Sude Güler, Serra Pirinç’in rol aldığı dizi.

Masterchef Junior: Çocuklar hünerlerini konuşturuyor! Minik ellerden, farklı lezzetlerin sunulduğu program.

Kral Şakir – Mikrop Avcıları:  Kral Şakir’in komik ve macera dolu TV filmi de yakında Exxen’de yayında olacak.

Katarsis : Tanışmak, anlamak, empati kurmak ve farkına varmak için insan hikayeleri anlatıyoruz. Uzman Psikolog Gökhan Çınar’la Katarsis ve KatarsisX-TRA yakında.

Yetiş Zeynep: Üniversite öğrencisi Zeynep bir anda 6 çocuğun arasına düşerse…Başrollerinde; Keremcem, Ece Dizdar ve Aslı Bekiroğlu’nun yer aldıkları komedi dizisi.

AyakTenis: Birbirinden güçlü isimler ile heyecan, mücadele ve kıyasıya rekabet; Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Ayhan Akman, Yattara, Hami Mandıralı, Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Albert Riera yarışıyorlar.

Vahşi Şeyler:  Kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Hazal Türesan’ın yer aldıkları ve her bölümü 20 dakika sürecek bu komedi dizisinde; evlilikleri bitme noktasına gelmiş bir çift, psikologları ve bir pizzacı aynı evde mahsur kalırsa ne olur? un cevabı aranıyor.

O Adam Oldun Mu?: Sıradaki Youtuber neden sen olmayasın? Youtuber olmak isteyenlerin adresi, “O adam Oldun mu?” Ali Biçim ve Mesut Can Tomay’la yayında.

Fight Club: 11 dövüşçünün bir evde yaşayacağı programda yer alacak sporcular Mehmet Ali Meriç, İsmail Uzuner, Muhammed Apaydın, Medeni Çelik, Enis Yunusoğlu, Onur Çelik, Kutluhan Sormageç, Berat Altıntop, Mükremin Güler, İsa Göçmen, Hasan Demir.

Nasıl Zayıflarım?: Profesyonel ekibimizin başında Çağan Atakan Arslan, Şef Türev Uludağ’a zayıflamak için yol gösterecek! Bakalım Şef Türev Uludağ, hayalindeki kiloya kavuşabilecek mi?

Astrolojik Şifreler: Hande Kazanova ve Dinçer Güner ile astrolojiye dair her şey.

Sürprizimiz Var: Acun Ilıcalı, Esra Eron ve Alp Kırşan’ın hazırlayıp sunacakları programda; hayallerine kavuşmak isteyenlerin hayallerine, Acun Ilıcalı ve ekibi dokunacak.

Şanslı mı, Şanssız mı?: Orkun Işıtmak’ın sunacağı bu programda; sıra dışı özelliklere sahip olanlar konuşulacak.

Buraların Yabancısıyız: Türk kültürünün eşsiz güzelliklerini öğrenmeye çalışan Chaby Han, Joel Moriasi, Michele Cedolin, Louis Stotesbery ile şehir şehir gezmeye ve kendi kültürlerini de bizlerle paylaşmalarına hazır olun.

Hükümsüz: Engellenebilir her ölüm, cinayettir. Katledilen hayallerin gerçek hayat hikayeleri “Hükümsüz” ile EXXEN‘de. Başlıca rollerde; Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, İsmail Hacıoğlu yer alıyorlar.

Veteriner Hekim Tugay İnanoğlu ve Dostları: Tugay İnanoğlu sevimli dostlarımızın yanında.

Kaçış: Hem aksiyon hem de eğlence arıyorsanız, Alper Rende ve 10 yarışmacının macera dolu kaçış anlarına ortak olun.

Sesli Güldüm: Ezo Sunal ve birbirinden sevimli çocuklar ile eğlenceli skeçlere hazır olun!? Tiyatronun ruhu sesli güldürecek! Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği programda “Güldüy Güldüy Show” programından tanıdığımız çocuk oyuncular dışında, yeni oyuncular da yer alacak.

2008 Milli Takım Hikayesi: 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’na damga vurarak tüm dünyayı kendine hayran bırakan Türk Milli Takımı’nı anlatacak olan belgesel yapım.

Süper Bir Takım: Birce ve Birol ile birlikte bir ayı, bir robot, bir tavuk; işte Süper 1 Takım! Varol Yaşaroğlu’ndan yeni bir animasyon.

Survivor Seçmeler: Hepsinin ayrı hikayeleri ama tek bir hayali vardı; Survivor olmak. “Survivor Seçmeler” EXXEN ‘de!

İşte Bu Benim Masalım: Başrollerinde Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven’in yer aldıkları müzikal türdeki dizi. İki gün öne fragmanı yayınlanan dizinin bugün ise afişi yayınlandı. Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı dizi, 1 Ocak’ta yayında.

No Limit: Extreme sporların kalbi “No Limit” ile atacak, heyecan tutkunları bu  programda buluşacak!

Rol Kes: Toygan Avanoğlu, Anıl Tetik ve Ege Kökenli’den eğlence dolu bir  şaka programı geliyor! Birbirlerinden yaratıcı challenge lar ve komik şakalar “RolKes” ile EXXEN’de!

Enes Batur’la Buluşma: Erkekler, kadınlar karşısında  “Enes Batur’la Buluşma” da yeteneklerini konuşturacak. En iyi buluşmacı kim olacak?

Kesin Yaşanmıştır: Güldüren, şaşırtan, bütün duyguları bir arada yaşatan eğlenceli bir programa hazır olun! “Kesin Yaşanmıştır” dediğimiz, gerçek hayattan kesitler Volkan Öge’nin sunumuyla yayında.

Özcan Show: Türkiye’nin yetişkinlere yönelik tek animasyon çizgi filmi “Özcan Show” EXXEN’de sizlerle. Dünyada olup bitenlere Radi ve Özcan’ın gözlüklerinden bakmaya hazır mısınız? Birbirinden zengin içerikleri bu programda izleyebilirsiniz.

Stalk Show: Stalk Nedir? Nasıl Yapılır? Gerçek insanlar stalklanacak, Stalk yarışında kaybeden kim olacak? Hepsi ve daha fazlası “Stalk Show” ile EXXEN’de!

K-Pop: Bütün dünyayı kasıp kavuran K-POP, yeni yıl konseriyle milyonlarca sevenine EXXEN’de kucak açacak!

Cadde Cadde İstanbul: Bir kentin tadı en iyi yürüyerek çıkar. Hele ki İstanbul gibi bir kentte köşe bucak dolaşırsanız? “Cadde Cadde İstanbul”da tek bir cadde üzerinden şehrin hikayesini anlatıyoruz.

Stiller Konuşsun: Moda, Raşit Bağzıbağlı ve Burcu Esmersoy’dan sorulur! Modanın rüzgarı “Stiller Konuşsun”la esecek.

Tasarım Evler: Türkiye’nin mimari bakımından sıra dışı evleri “Tasarım Evler” programında EXXEN’de sizlerle olacak!

İlginç Bazı Olaylar: İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazdığı dizi projesi.

Platformun sitesi: https://www.exxen.com/

Sosyal Medya Adresleri:

https://www.facebook.com/exxen

https://www.twitter.com/exxentr

https://www.instagram.com/exxen/

https://www.youtube.com/Exxen

Henüz afiş veya fragmanı yayınlanmayan (resmi olarak duyurulmayan) bazı içerikler ise;

Ceren Moray, Yasemin Kay Allen, Bennu Yıldırımlar’ın rol aldıkları ve Yüksel Aksu’nun yönettiği 1440 Production yapımı “Olağan Şüpheliler” isimli dizi;

Hazal Filiz Küçükköse, Cengiz Çoşkun, Aydan Şener’in rol aldıkları tarihi dizi “Yavuz”;

Başrolünde İbrahim Büyükak’ın olacağı, üç kadının hayatını anlatacak “Zehirli çiçekler”,

Burcu Esmersoy’un sunacağı “Best Top Model” yarışması,

Kemal Doğulu’nun hazırlayıp sunacağı “Bu Ben Miyim?” programı,

Şeyma Subaşı’nın sunacağı magazin programı.

Projeler açıklandıkça haberimiz güncellenecek ve açıklanan tüm programlar listelenmiş olacak.

Değişikliklerden haberdar olmak için takipte kalınız…

Yorum Ekle