son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

GAİN – Terapist (İlk 2 Bölüm Yayında!)

  /  • Dijital Platform   /  Gain   /  GAİN – Terapist (İlk 2 Bölüm Yayında!)

GAİN – Terapist (İlk 2 Bölüm Yayında!)

Filli Boya’nın eski sahibi Gözde Akpınar’ın sahibi olduğu Gain Medyanın dijital platformu GAİN’in tanıtımı yayınlanan ilk dizisi “Terapist in ilk 2 bölümü platform üzerinden yayınlanmaya başlandı. Platformun yayınlayacağı tüm içerikleri “GAİN 30 Aralık’ta Yayında!” başlıklı özel haberimizden takip edebilirsiniz.

Platformun resmi olarak yeni açıklanan; ikinci dizi projesi olan “Terapist”in başlıca rollerinde; Zeynep Çamcı, Çağdaş Onur Öztürk, Muhammet Uzuner, Dolunay Soysert, İlayda Alişan ve Murat Kılıç yer alıyorlar. “Geçmiş asla geçmemiş ve geçmeyecek olandır.” sloganını kullanan “Terapist”, ilk 2 bölümüyle GAİN’de!

“Beş zanlı. Bir doktor. Gizemli bir cinayet.” olarak özetlenen dizinin, ilk tanıtımı ile birlikte karakter afişleri de yayınlanmıştı. Bu sefer yayınlanan fragmanla birlikte ise; “Size açıklamam gereken bir durum var.” başlığı  kullanılıyor.

“Geçmişin bugüne düşen gölgesini ararken daha önce hiç fark etmediği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan terapist Çetin ve her biri birbirinden farklı sendromlarıyla şüpheli hale gelen danışanlarının hikayesi” ni konu alan 7 bölümlük mini dizinin yönetmenliğini ise; Zeynep Dadak üstleniyor.

Platformun sitesi:  https://www.gain.tv/

Sosyal Medya Adresleri:

https://www.facebook.com/GainMedya

https://twitter.com/GainMedya

https://www.instagram.com/gainmedya/

https://www.youtube.com/c/GainMedya/  

Yorum Ekle